Špičaté zelí
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 81.144 (?), 9.2.2023 7:28
Tak to snad jen uvnitř sklepa postavin nový odizolovaný sklep s odvětráváním, nebo jen část sklepa přebudovat na menší skladovací koji s vhodnými podmínkami.
|
|
|
|
|
|
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (2890) - 208.138 (?), 8.2.2023 8:51
Já vím, že jste to tak myslela. Ve mně to pak probudilo nostalgii.
Ale to špičaté zelí Murdoc si opravdu nemůžu vynachválit. A nejsem sám.
Milan HP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (2890) - 208.138 (?), 26.7.2023 18:30
Já mám zase asi jen 5 či 6 hlávek. Byly pod netkankou až donedávna, ale ty záhony, kde mám košťáloviny, jsem musel kvůli prostoru odkrýt. A Murdoc už dělá hlávky. Tak doufám, že molice mu už neublíží. Ostatně nevím proč, ale letos se u mne vyskytují pouze sporadicky. Horší je to s dřepčíkem. Ten jeden trvale nezakrytý záhon je na odpis.
Milan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 36.10 (?), 1.9.2023 13:03
Můj příspěvek se netýká zelí ale růžičkové kapusty. Musím Vám pane Watře nastokrát poděkovat za tip na záclonu z IKEA, který jsem od Vás dostala loni. Loni kapustičky totálně od molice prožrané, prakticky na vyhození. Letos jsem je hned po výsadbě zazáclonovala, později musela ještě dvě záclony sešít jak rostou, molice ani jedna, ale ti vykutálení dřepčíci, kterých je asi milion, okusují listy skrz záclonu kde se listů dotýká. To mi ale nevadí, hlavně že jsou malé kapustičky netknuté. Pod netkankou by jim bylo horko ale záclona je ideální.
Tak ať se daří. Lenka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 123.220 (?), 1.9.2023 14:37
Paní Lenko můžete prozradit k čemu je tam ten monitor kousek nad kapustou?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|