Špičaté zelí

Milan HP - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2932) - 208.138 (?)
3.1.2025 0:34

Tebe ty pohromy nějak pronásledují. Taky se mi to kdysi stalo. Poslal jsem synka pro růžičkovou kapustu. Vrátil se a "Jakou růžičkovou kapustu?". Sežraly všechno nad sněhem. Tak hned opravy plotů a na živý plot pro jistotu ještě lesnické pletivo. Sousedům se tam kdysi srnče narodilo a stále se tam vrací. Tak už se s tím smířili. Musel jsem mezi námi dát plot z toho lesnického pletiva. Jsou to mrchy a je jich zatraceně moc. Normálně nám chodí po vsi, psi nepsi.

Milan

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Milan HP - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2932) - 208.138 (?), 3.1.2025 0:34

Tebe ty pohromy nějak pronásledují. Taky se mi to kdysi stalo. Poslal jsem synka pro růžičkovou kapustu. Vrátil se a "Jakou růžičkovou kapustu?". Sežraly všechno nad sněhem. Tak hned opravy plotů a na živý plot pro jistotu ještě lesnické pletivo. Sousedům se tam kdysi srnče narodilo a stále se tam vrací. Tak už se s tím smířili. Musel jsem mezi námi dát plot z toho lesnického pletiva. Jsou to mrchy a je jich zatraceně moc. Normálně nám chodí po vsi, psi nepsi.

Milan

MilosK - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (226) - 210.156 (?), 3.1.2025 15:49

Vis co, Milane, nikdy jsem toto neresil, nebyl duvod. I kdyz nekdo v nasi kolonii, ta ma 4 zahradky, nechal otevrena dvirka k potoku, nikdy se nic nestalo. No fakt je ze jsem nikdy nepestoval nebo nezkousel, mrazuodolnou zeleninu. A pak budou myslivci rikat ze zvere je akorat. Mozna pro ne, aby to meli pohodlne a nemuseli dlouho cekat na posedu a mohli si vybirat. Jezdim do prace asi 16km a nikdy, nikdy se mi snad nestalo za poslednich par let, abych z odpoledni nepotkal na silnici nebo nevidel u prikopu nejakou zver. a to vloni jsem naboural stado prasat, super. A neni cesta u lesa, nejblizsi les po ceste z prace je asi kilomet od silnice. To jsem se rozpovidal, no jen jsem si vzpomnel jak nimrodi fnukaj. Jo jeste dodam, ze u nas neni snih, a repky je kolem mesta dost.

Milan HP - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2932) - 208.138 (?), 3.1.2025 16:52

Totéž u nás. Prasat už ani tolik nevidět, ale srnčí je těžce přemnožené. Tady sníh taky není, to byl příběh z historie.

Milan

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6593) - 9.142 (?), 3.1.2025 8:26

Chodí až na náves, sežerou všechna poupata růží...

MilosK - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (226) - 158.138 (?), 4.1.2025 14:53
Tak pánové, žádná srna, dnes ráno poprašek sněhu tak jsem šel stopovat a opravit sousedovi plot. Čerstvé stopy, jdu dál a vyplašil jsem jí, říkám no ty nejsi srna, koza jedna. Nikdo zatím ze sousedů netuší či je. Jsem opravil díru a ona se mezitím vrátila a cumela na mne s lítostí.
Koza
Koza
2
2

Milan HP - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2932) - 208.138 (?), 4.1.2025 21:41

A my tady pějeme litanie, jak jsou srnčí přemnožené. laugh

Srna nebo koza, je to k vzteku. angry

Milan

MilosK - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (226) - 158.138 (?), 4.1.2025 22:39
Ale jsou.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY3.1.2025
ZÍSKEJTE SVÉ POVOLENÍ K POBYTU, ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY3.1.2025
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?30.12.2024
Výsadba švestek na zahradě - tajemství úspěšného začátku22.12.2024
Výsadba švestek na zahradě - tajemství úspěšného začátku21.12.2024
Výsadba švestek na zahradě - tajemství úspěšného začátku20.12.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika