Příspěvky uživatele - PP.

Rada - tlakové větvení a klejotok, 27.10.2024
Taky bych to nechal, jen případně podle potřeby upravit tvar. Třešně tohle dělají a můžou tak léta růst a plodit. Málokterou se podaří zapěstovat podle knížky, jsou svéhlavé.
Prosba a žádost o odpověď, 24.10.2024
Na můj vkus je to dost divný dotaz. Vzrostlé smrky ošetřit řezem na pařez, ve vašem věku je to optimální způsob. Smrk, pokud roste ze semene vyroste v prvním roce tak 5, možná i 10 cm. Nedokážu si představit, že by přežil v běžně sečením udržované... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 4.10.2024
A to je co furt píšu, že každý rok je jiný a urodí se něco jiného. Jablka letos spočítám na prstech, loni jsme moštovali a ještě dali do lihovaru. Lískáče vždy sežerou strakapoudi už od srpna, letos jich mám, že to ani nevylouskám.
Špičaté zelí, 4.10.2024
Vzhledem k rozdílné poloze zahrady vaší a pana W jsem docela skeptický k vašim očekáváním. Ale nic mi do toho není a budiž vám přáno.
Rajčata 2024, 29.9.2024
Ale houby naximalista. Já prostě v září se zahradou končím, na posvícení má být zoráno. Mám čas akorát vše aspoň trochu sklidit, aby mi na jaře někde nepučely hrábě. Ř9jen, listopad a půl prosince jsou nejtmavši měsíce a v zimě mne zahrada fakt... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 28.9.2024
Každý podle svého. Mně už to na rostlinách nezraje a i když se to nechá dozrát na regále, není to dobré. A proč bych měl jen tak pro pocit, jak douho jsem to dokázal vést, chroupat tvdé nezralé kuličky. Byť mají jakousi barvu, zdaleka nemají... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 28.9.2024
Mráz sice nehrozí, ale vegetace je u konce a nemá valný smysl to prodlužovat. Už to nic převratného neudělá a aspoň je čas to uklidit. Taky jsem rajčata zlikvidoval a na záhonu zůstal jen pór.
Zahradní nábytek z umělého ratanu. Životnost a doporučení, 27.9.2024
Zkušenosti nemám, ale pokud je to skutečně přírodní ratan (rotang), pak je nutné pečlivě chránit před povětrností a ošetřovat. Liána časem křehne a praská a to dříve než dřevo. 
Meruňky 2024, 19.9.2024
Ale to je váš problém a nikoho tu nezajímá, co vyvádí na zahradě váš příbuzný.
Založenie sadu v nm 110 m.n.m, 16.9.2024
Sice podle kritiků bych se neměl vyjadřovat, ale jsou mi ukradení. Podle mně to není o pracnosti ošetřování a současném chovu zvířat. Toho je si autor podle toho jak píše, vědom. Spíš půjde o to, zda tam zamýšlené ovoce poroste. Meruňky jsou obzvlášť... celý příspěvek >
Záhradníctvo Limbach, 15.9.2024
Pan W má opět pravdu, ostatně jako obvykle. Akorát mně se to nechtělo tak rozepisovat a nemám takový decentní styl. Taky se mi stalo, že místo Althanovy mi vyrostla Malvazinka a co jsem s tím měl dělat, když zarodila po 6. letech.
Záhradníctvo Limbach, 14.9.2024
Post k ničemu, nic neřeší, ničemu nepomáhá, o ničem neinformuje. Žádný tu nemůže zjsitit, co jste zasadil a co vám vyrostlo. Jen zaplevelení diskuse.
Poraďte vhodnou ordrůdu broskvoně, 9.9.2024
Musíte posuzovat všechny vlastnosti, ne jen kadeřavost.
Rajčata 2024, 8.9.2024
Tak nenažraností bych to opravdu nenazýval. Každý se snaží aby měl z výsadeb užitek, v tomto případě chutná rajčata co nejdelší dobu. Jenže každý rok je jiný a každý rok se daří různá zelenina jinak, alespoň u mne. Loni jsem měl zelí na naložení z... celý příspěvek >
Počasí 2024, 6.9.2024
Letos je to velice místní záležitost. Třeba mají stanici někde na vyprahlém vršku. Ostatně ČB pánev je poměrně aridní oblast. Ale "povaloval" jsem se na přelomu července/srpna v ČB nemocnici a pršelo tam několikrát a to fest.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika