Příspěvky uživatele - MilosK

Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 17:02
pardooon, tedy fialove hlavicky, to je taky terminus teda
Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 15:43
dnes, merunka Kompakta zacinaji pukat poupata, Kioto stale spi. Broskvon Redhaven take spi, lepotica take. proveden postrik olejem.
Střih meruňky, 11.3.2025 Obsahuje fotku
take by sly udelat dve patra dle obrazku tech cca. 60-80cm od sebe plus terminal. Bude trochu krkolomny, ale casem se to udajne srovna. Kosterni vetve zkratit aby koncili ve stejne vysce priblizne. Co je uprostred nechat jen ty nejmensi. V prostoru... celý příspěvek >
Řez špičáku, 11.3.2025
tohle je jednoduche, vse pryc a tam kde chcete zalozit korunku ponechat 4-5 zdravych pupenu a treba 2 pupeny nad nimi zastrihnout. Az to vyrasi, ponechat jen 3 az 4 nejlepe rozlozene.
Rouby jabloně, 8.3.2025
Já dnes zakoupil ve fytosu, kmínek také knipovany.
Předpěstování košťálovin, 7.3.2025
 Hlavne v garazi
Předpěstování košťálovin, 7.3.2025
parada. ja ted uvazuji, ze bych uz vysadil sazenie zeli a kvetaku ven na vcera pripraveny zahon. myslim ze s pripadnymi mrazy si sazenice poradi. Co myslite? Nebo je dat do vetsich kelimku a supem do skleniku a jeste pockat? I tam bude mraz ale... celý příspěvek >
Počasí 2025, 6.3.2025
ono zaprsi. vcera jsem pripravil sudy a u barelu zavrel kohout. Nez zacne sezona, bude snad plno.
Předpěstování košťálovin, 4.3.2025 Obsahuje fotku
No já mám led svítidlo 120cm, tam je pásek plastu jen nasunut v profilu. Ty ale myslíš žárovku, tam tipuju ulomit nebo uříznout, bude to přilepené.
Předpěstování košťálovin, 4.3.2025
jeste k tomu svetlu, Milane. Loni jsem to same svetlo uz mel, ale ocekavany efekt se moc nedostavil. Az ted. Muze to byt tim, ze loni jsem svitil 8-12 a 16-20, mezitim na dennim svetle na zapadnim okne. Letos svitim 8-20 porad, stejne okno ale... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoní 2025, 3.3.2025
Ale to vše jen proto, aby se zdůvodnilo zdražení všeho. Teplá zima, studená zima, sucho, nebo zase mokro, to je pořád dokola. Ale nikdy se už nic nevrátí. Klasika.
Předpěstování košťálovin, 3.3.2025
ano, mam radost a musel jsem se podelit. No nic zvlastniho, jen jsem prestal setrit a svitim LED svetlem 12h denne + odrazova folie z lekarnicky. Jen z toho svetla jsem sundal rozptylovou folii, tedy do toho palim rovnou z diod, dle mereni je o... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 2.3.2025 Obsahuje fotku
Vejtaha. Takové krásné sazenice jsem ještě neměl. Vlevo vepředu zelí pylon, za ním kedlubny, vpravo květák a za ním celer. Hlavně zelí je pěkně silné košaté a nevytahle.
Vada na kmeni jabloně, 25.2.2025
mlada, letos 5 let. sezenu jinou, zapestuju v kontejneru a pak asi vymenim, pokud ji nevylecim, vzhledem ke stari si myslim ze dat na misto novou nebude problem.
Vada na kmeni jabloně, 25.2.2025
Ne, neni, spis na severni.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika