Přesně. A pak přidat cibulku či cibuli, trochu cukru (ať si říká kdo chce, co chce), olivový olej a šťávu z citronu či limetky. A Murdoc je tak akorát křupavý. Ňam.
Při vlhkosti 60% mi stále ještě zelenina vysychá. Mám ji doma v pokojíku při teplotě kolem 10°C, ale jak venku mrzne, vlhkost klesá. Nádoba s vodou moc při té teplotě nepomáhá. Teď je tam jenom 45%. Takže co se dá, nechávám na záhonech - kořenovou zeleninu zasypanou vrstvou hlíny (pór, celer, mrkev, růžičkovou kapustu), jenže zelí nemá šanci. Můj sklep je teplotně i v mrazech tak na +2 až 3°C a v parném létě tak do 13°C, což je ideál. Ale ta vlhkost to totálně kazí. Je kamenný a těžce do něj zatéká.
Milan HP