špendlíky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 168.167 (?), 2.11.2006 12:48
že mají špendlíky méně cukru i aromat. látek je pravda. Však také letos mi vyšlo asi 14,5kg špendlíků na litr 50% pálenky.
Ale pravda je také, že špendlíkovice je fajnovější pití než slivovice, to potvrdí každý, kdo ji někdy pil :-)
|
|
|
|
|
|
|
host - 166.20 (?), 2.11.2006 23:08
Špendlíky jsou výborné, ale ještě lepší je ze zelené renklody. Švestkám jsem také ještě nepřišel na chuť. Nejsem konzument, ale dobré zboží je v baráku potřeba. Hodně záleží na kvasu, všem doporučuji ušlechtilé kvasinky a celou práci s ovocem dělat s láskou. Potom se to musí povíct skvělé. Ještě mně dost mrzí, že si lidé nedělají domácí vína. Také jsou výborná, zkoušel jsem téma na livingu, ale skoro nikdo se nato nepodíval. Prostě o domácí víno není zájem. VašekB
|
|
|
|
|
|
|
host - 120.165 (?), 11.1.2009 20:23
Svatá pravda, domácí vína jsou supr, už je vyrábím 8 let. Také dělám dezertní víno z černého rybízu, bezinkové, višňové. Co se mi akorát nepovedlo, je borůvkové, nevím proč. Víno se snažím dělat s láskou i ho s láskou nalévám,,
|
|
|
|
|
|
|
host - 19.114 (?), 12.1.2009 13:46
Mně se povedlo víno z ostružin. Bylo sice sladší, ale po smíchání s hořkým vínem z baga jsem dostal vynikající chuť výsledného produktu. Teď si jej popíjím u PC.
Pavel
|
|
|
|
|
|
|
host - 253.29 (?), 23.6.2009 14:51
Můžete mi prosím napsat, jak děláte to dezertní víno z černého rybízu?Díky moc
|
|
|
|
|
|
|
host - 192.246 (?), 31.5.2010 17:10
Moc bych prosila o nějaký jednoduchá recept na dezertní víno z černého rybízu. předem díky Z.S.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 184.186 (?), 1.1.2007 14:07
Ano,plne souhlasim,ja taky nemuzu nikde zajistit tyto prave
spendliky,ale vim,ze slivovice z techto plodu je vynikajici.Pane
Vyslouzil nikdo tady nepisete o novych odrudach svestek
TopTaste a p.,ktere maji az 32% cukru.zatim me a mojim znamym tyto stromecky rostou.Firma Okoplant Slup u Znojma T 515 235 437-8,je velice solidni a ja zvedavy na tuto slivovici.
zdravim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|