Sklizeň rajčat 2013
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 243.114 (?), 1.9.2013 21:32
To se chlubíte nebo litujete? Asi to chce míň experimentovat, více zalévat v době sucha a sázet osvědčené odrůdy, které nepraskají.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ivap - Zlatý Zahrádkář (754) - 243.114 (?), 1.9.2013 23:10
Takže, u nás také lilo, prasklo mi slovy jedno rajče Marmande, u ostatních odrůd nic. Pěstuji Tipo, Spencer, Tastier, Torino, Money Maker, RAF, Subarctic Plenty, Býčí srdce, Marmande, asi Kumato, Datterino, Cherokee, Cherollu (ta praskala i za sucha). V době sucha (u nás cca 6 týdnů) jsme zalévali denně, nikdy hlína nevyschla. Zalévali jsme hadicí vodou rovnou ze studny, teplota cca 11ºC, vše přežilo.
Nemám potřebu se chlubit, natož uveřejňovat fotky zhniláků. Stačí???
|
|
|
|
|
|
|
m3f - Diamantový Zahrádkář (5585) - 242.167 (?), 1.9.2013 23:49
Tak je nezveřejňujte, to je Vaše věc, já mám Vaše potřeby celkem v paži a přitom to najevo nedávám, já je zveřejňuji a je to moje věc. Jestli jste si toho doposud nevšimla, tak tady nejste sama, nebo je to důvod jiné napadat a urážet?
Dal jsem tady fotky rajčat jak vypadají po deštích (je mezi nimi i odrůda Srdce, jistě ji poznáte), plus dva dny průtrží navrch, stejně jako sem dávám fotky rajčat napadených chorobami, nebo fotky zaplavené zahrady. A že se Vám to nelíbí? Kvůli tomu si botky nerozkousám. Jestli jste se z toho ovšem opupínkovala tak se hluboce omlouvám.
PS: Nechte na Tipo, Torino, Datterino, Kumato a Srdce (ostatní jsem nepěstoval) pět dní téct vodu a pak se ozvěte v jakém stavu jsou.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|