Mohu již přenést do skleníku?
|
|
 |
 |
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3046) - 208.138 (?) 14.4.2023 20:55
Co? Máte za to, že provokuju? Ne, kdepak, promýšlím věci do detailu, neříkám, že vždy správně, a proto potřebuju zpětnou vazbu. Předtím, než jsem začal, měl jsem tady vlákno Rajčatový hokus pokus - poraďte. Na tom, co jsem se z něj naučil, jsem vystavěl dva balkonovníky, které dnes fungují velmi slušně. Pokud člověk něco dělá, aniž by plně chápal principy, nemusí to dopadnout dobře.
Jenže zpětná vazba typu "jseš blbec" bez udání důvodů, kromě toho, že "to se vždycky tak dělalo", mi je houby platná. Mně moc nevadí, že vypadám jako blbec, hlavní je, aby to, co dělám mělo výsledky. Někdy se mi povede dostat i užitečné praktické rady. Daleko méně často, než urážky. Bohužel.
Milan HP
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 42.104 (?), 14.4.2023 18:52
Milane, proč? Proč to pořád děláte? :(
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 43.47 (?), 14.4.2023 19:40
To vy tady, Waltře, určujete, kdo se může ptát, na co se může ptát a jaká otázka je chytrá a jaká hloupá? Opět jste jen předvedl svůj skutečný charakter - zlo, nenávist a agresi.
Kdyby Milan neměl potřebu pokaždé reagovat na to, o čem nic neví, nechal to na jiných, nevymýšlel lži a do krve se s každým o lžích nedohadoval, nebyla by na něj žádná reakce a neotrávili byste Vladimíra, bred_ika a mnoho dalších diskutujících, kteří se zapojili svými znalostmi a zkušenostmi. Bravo, děláte ze zdejšího fóra něco odpuzujícího. A vaším nekonečným nálepkováním těch, kterým se vaše působení nelíbí a tuto degradaci komentují, jako trollové, tu úroveň pouze zhoršujete. Škoda, že vaše partička není schopna vůbec žádné sebereflexe. Jak dlouho to bude pokračovat a kolik lidí vám to ještě musí říct, než vám dojde, jak zdejším diskuzím škodíte? :(
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 7.50 (?), 14.4.2023 20:57
43.47...jste se předvedl v tom nejlepším světle. Ale na otázku, proč se tak blbě ptáte, jste neodpověděl.
|
|
 |
|
 |
 |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3046) - 208.138 (?), 14.4.2023 21:18
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3046) - 208.138 (?), 14.4.2023 20:55
Co? Máte za to, že provokuju? Ne, kdepak, promýšlím věci do detailu, neříkám, že vždy správně, a proto potřebuju zpětnou vazbu. Předtím, než jsem začal, měl jsem tady vlákno Rajčatový hokus pokus - poraďte. Na tom, co jsem se z něj naučil, jsem vystavěl dva balkonovníky, které dnes fungují velmi slušně. Pokud člověk něco dělá, aniž by plně chápal principy, nemusí to dopadnout dobře.
Jenže zpětná vazba typu "jseš blbec" bez udání důvodů, kromě toho, že "to se vždycky tak dělalo", mi je houby platná. Mně moc nevadí, že vypadám jako blbec, hlavní je, aby to, co dělám mělo výsledky. Někdy se mi povede dostat i užitečné praktické rady. Daleko méně často, než urážky. Bohužel.
Milan HP
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 52.135 (?), 14.4.2023 19:50
Pane Milane, jaká je vaše praktická zkušenost se skleníkem, jaké plodiny a v jakých měsících v něm pěstujete? Jakou máte teplotu půdy vně a jakou teploty půdy ve skleníku v tuto chvíli?
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|