Nejčtenější témata - Zpracování ovoce a zeleniny

 Vápno do kvasu65134
 Domácí pekárna65059
 Papriky a feferonky65042
 Kysané zelí65005
 Zamyšlení nad přípravou kvasu64421
 Problém se zelím64199
 Destilace na polské koloně, zápach výstupu, teploty?64117
 Meruňkový kvas63467
 Jablečný kvas63041
 Archivace slivovice63028
 Uskladnění usušeného ovoce62831
 Zestaření pálenky pomocí ultrazvuku62205
 Mrkev zavařování61585
 Dřinka - použití60496
 kvašená červená řepa58910
 Řepný sirup - řepný sirob58891
 Lze využít drtič větví i na ovoce?58735
 Domácí víno - základní problémy56756
 Moštování jablek - kuchyňský odšťavňovač55949
 Čím vylisovat sirup z rybízu?55545
 Jak uskladnit běžné druhy zeleniny?55542
 Jak vyrobit mandlovou "slivovici"?55535
 Cider55168
 Dřevo do destilátu54914
 Bezinkové víno54814
 Domácí pálení - danový přestupek nebo už trestný čin?54679
 Kolik kg ovoce na 1l pálenky54289
 Sušené švestky, povidla53971
 Jak na kvas53834
 Jablkovy kvas meranie cukru53736
 Jak stanovit obsah C vitamínu v moštu?53173
 Jak skladovat či zpracovávat mrkev52515
 Trnkovica (trnka obecna)52487
 Pálenka z bezových květů nebo plodů51923
 Dřevěný soudek na slivovici - dozrání51832
 Jak rozdrtit jablka bez drvica50297
 Špendlíky50185
 Výroba moštu49717
 Destilace - základní dotazy49349
 Uskladnění jablka vs brambory v jednom sklepě49231
Další nejčtenější témata:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika