Tuhle akci MNTF hrubě nezvládl. Převážná většina zboží zmizela z obchodů během několika málo hodin po spuštění akce. Potřeboval jsem koupit násady, každý den mi říkali "dojdou", nakonec jsem se dozvěděl, že "sklady jsou už prázdné, nedojdou". Hlavně, že jsem koupil hrábě, které jsou mi bez násady na... (píp). Podle mě je to zjevná snaha, jak nalákat lidi, aby něco nakoupili za levno. A zbytek budou muset nakoupit již za předražené ceny...
A s rýči je to obdobné. Protože jsem ho chtěl koupit, stoupl jsem si do fronty (jako za totáča) už před otevřením. Přes výlohu jsem viděl, jak zaměstnanci prodejny odnáší z prodejny (dozadu - do skladu) rýče a lopaty. Po otevření jsme se dozvěděli - "zboží nedošlo, máme jen to, co je na prodejně" (na prodejně zůstalo pár kousků, které byly prodané do 2 minut. Odpoledne nebo druhý den začali brát objednávky na rýče a lopaty s tím, že prý "dojdou za 14 dní - 1 měsíc, možná i za 2 měsíce".
Nevím, jestli na objednané zboží berou nějakou zálohu. Osobně bych se bál, že mé penízky už neuvidím. A zboží také ne... Je to ale jen můj názor...