Husqvarna 555, 562 XP
|
|
|
|
host - 156.239 (?) 16.2.2012 21:00
Tak ta krabička na nastavování stojí 2k, soft pošlu zdarma kdo má zájem a notebook už doma stejně každý má ale i tak bych nepletl dohromady spotřebák = řetěz, lišta, pružinky s ostatníma dílama jako třeba karbec a klikovka. Potom taky existuje taková věc jako telefon a když bych opravdu spěchal, obvolal bych servisy v okolí a například po té přužince se poptal telefonicky. Tak jak řidiči nadávají na silničáře, že v zimě padá sníh a jsou naštvaní, že s letňákama na kamionu v kopci nemůžou vyjet, tak mě připadne i tento problém. Překvapující a zarážející na tom je to, že je problém zmiňován od profíka, který určitě s daným servisem nějakou zkušenost má = dá se to řešit protiopatřením, navštěvovat jiný (bohatší) servis husqvarna, kde podobné věci mají na skladě, mít rezervní stroj (video v 1:46 v levé části na zemi) nebo základní spotřebák koupit dopředu u novinek bych podobný zádrhel s díly čekal o to víc. Co mají říkat ti chudáci, co si koupili Dolmar Alda určitě sám ví nejlépe co mu bude vyhovovat za stroj a servis, já na jeho místě bych pokud bych nebyl spokojen, přešel ke konkurenci a zjistil, že jsem si pomohl a nebo taky ne, to si musí každý rozhodnout sám dál bych tento problém neřešil.
Jinak Jani bavíme se zde o nových profi strojích, tak s těma pamětihodnostma a už několikrát ukroucenýma klikama na 560tkách bych byl opatrný, aby se tomu dalo aspoň trošku věřit, snaha se cení, ale všeho s mírou
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jani02 - Stříbrný Zahrádkář (277) - 56.162 (?), 16.2.2012 18:11
Ja tiez nechápem preco by niekto mal držať doma náhradné diely ktoré by mal dobrý predajca mať na sklade.Keď sa dobre pametám tak sa niekoľkokrát stalo že na tomto stroji ukrútili kľuku - to má niekto držať doma aj kľuku?Keď sa mení kľuka tak sa patrí vymeniť aj ložiská, guferá a tesnenia. Tiež to má niekto držať doma?Zvykne blbnúť karburátor zišlo by sa ho držať doma náhradný a aj kábel a notebook na nastavovanie a samozrejme kúpiť soft.
To snáď nemyslíte vážne.
|
|
|
|
|
|
|
host - 156.239 (?), 16.2.2012 21:00
Tak ta krabička na nastavování stojí 2k, soft pošlu zdarma kdo má zájem a notebook už doma stejně každý má ale i tak bych nepletl dohromady spotřebák = řetěz, lišta, pružinky s ostatníma dílama jako třeba karbec a klikovka. Potom taky existuje taková věc jako telefon a když bych opravdu spěchal, obvolal bych servisy v okolí a například po té přužince se poptal telefonicky. Tak jak řidiči nadávají na silničáře, že v zimě padá sníh a jsou naštvaní, že s letňákama na kamionu v kopci nemůžou vyjet, tak mě připadne i tento problém. Překvapující a zarážející na tom je to, že je problém zmiňován od profíka, který určitě s daným servisem nějakou zkušenost má = dá se to řešit protiopatřením, navštěvovat jiný (bohatší) servis husqvarna, kde podobné věci mají na skladě, mít rezervní stroj (video v 1:46 v levé části na zemi) nebo základní spotřebák koupit dopředu u novinek bych podobný zádrhel s díly čekal o to víc. Co mají říkat ti chudáci, co si koupili Dolmar Alda určitě sám ví nejlépe co mu bude vyhovovat za stroj a servis, já na jeho místě bych pokud bych nebyl spokojen, přešel ke konkurenci a zjistil, že jsem si pomohl a nebo taky ne, to si musí každý rozhodnout sám dál bych tento problém neřešil.
Jinak Jani bavíme se zde o nových profi strojích, tak s těma pamětihodnostma a už několikrát ukroucenýma klikama na 560tkách bych byl opatrný, aby se tomu dalo aspoň trošku věřit, snaha se cení, ale všeho s mírou
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 156.239 (?), 17.2.2012 1:58
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alda - (7) - 5.102 (?), 17.2.2012 19:35
Jen pro upřesnění, ten silentblok jsem poptával v Husqvarně v Brně, Prostějově, Boskovicích a všude byl na objednání. Mám náhradní pilu, takže jsem mohl dělat, jen mě zarazilo, že u značky jako je Husqvarna se na díly čeká 14 dní. Toť vše.
|
|
|
|
|
|
|
host - 1.46 (?), 23.2.2012 22:07
Me praskl uz podruhe. Zasel jsem do Hus.kde jsem pilu kupoval a hned vymenili a to vse v zaruce a s omluvou. P.S je to v Nemecku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 156.239 (?), 24.2.2012 0:47
Jak je to s tou tloušťkou, dali vám tam silnější jak jste psal, že by to měli měnit za 365tkové nebo stejné původní???
|
|
|
|
|
|
|
host - 1.46 (?), 24.2.2012 6:13
zatim puvodni mam se ale zastavit za mesic, bude neco specialniho, aby to tak nepraskalo. Pak dam vedet
|
|
|
|
|
|
|
host - 1.46 (?), 1.3.2012 20:48
Tak hlasim druhou zavadu tesneni pod vyfukem. Opraveno v zaruce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|