Husqvarna 555, 562 XP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 5.102 (?), 15.8.2012 22:50
Chtěl bych se zeptat, jestli je tady někdo kdo jako profík má 560tku a dělá s ní cca 500kubíků měsíčně? Je tady vůbec někdo takový?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 156.239 (?), 15.8.2012 23:46
Zdravím Hupina, jak jsem sem dával ten popis startování od toho servisáka, pomohly ty teplé starty??? Jestli ne, tak jsem na diskuzi natrefil na další postup.
Citace:
"Pilu nereklamuj, dělalo mi to to samé. Prodejce mi řekl, že to sem tam udělá, pokud ti dojde benzín a karburátor zůstane v určité poloze. Jednoduchá pomoc - Pilu dej po dolití na zem a startuj ji pod plným plynem. Tzn., že ji pravou nohou podržíš plyn naplno a nastartuješ. Zmáčkneš dlaňovku, pravou nohou podržíš spodní plyn a brnkneš šňůrou. Vychytávka... Taky jsem kvůli tomu jel kdysi do servisu. Teď už vím jak na to"
Jinak strn. 20 v návodu, tam radí dudlák i sytič.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 227.208 (?), 16.8.2012 15:06
|
|
|
|
|
|
|
host - 1.46 (?), 16.8.2012 17:29
Tak jsem si dnes donesl pilu, mam novej valec a novou nadrz, tak jsem zvedav jak to bude startovat. Presne jak pisete, v Nemecku uz to resi, protoze na ty starty si stezuji lidi jako ja co mesicne rezou min 500kub. Sedlaci co rezou jen obcas zatim ne. Tema sedlakama myslim opravdu sedlaky co si ve svem lese obcas neco uriznou. Tak mam vlastne po 10 mesicich zase novou pilu S tou zarukou je to v Nemecku o necem jinem a neni to jen u pil. Minule jsem psal ze mi menili na zaruku olej. cerpadlo, u nas by to nehrozilo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|