Meruňky 2024
|
|
|
|
|
|
|
host - 212.219 (?) 26.6.2024 16:21
Bulida už spady všechny plody, měla zrát taky přelom 7/8... tak kdoví jestli to není záměna. Chuť průměr dobrá, 13% Brix, dužina moučnatá, něco stromku chybělo pravděpodobně byl tento i přelitý. MH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 212.219 (?), 26.6.2024 16:21
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 234.25 (?), 27.6.2024 10:02
Jen se z toho neposerte, Korzáre... Arogance a pýcha v kombinaci s nedůtklivostí... Jen tak dál, Korzáre. 👍👏
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mičurin II - Diamantový Zahrádkář (1709) - 165.146 (?), 27.6.2024 12:01
Pánové k čemu to nálepkování a nadávky.V příspěvcích pana Korzára jsem nic takového nenašel zato žel ve vašich ano. To, že mu nic nezmrzlo přece není arogance a pýcha, byla to pouze vyšší moc a mrazy se mu vyhnuly. Dáva popisy nových odrůd a pro fandy meruněk je to jistě přínosné.Mě to taky pomrzlo ale to mě neopravňuje se vymezovat proti lidem kterým ne.Nefňukám a starám se o stromy jako vždy. Teď jsem prováděl už druhý údržbový letní řez.Vlivem srážek a slabé nebo žádné násadě plodů je ideální možnost vzhledem k intenzivním přírustkům dolpnění koruny stromů novým dřevem a jejich tvarování pro účely vřetena..Jen se dívat a konat.Kritika na nedostatečnou probírku jabloně SweeTango je trochu oprávněná ale pěstitel má vzhledem ke svým pěstitelským podmínkám jiný názor.Pro mě je tam důležitá informace po stejné kritice v loňském roce.Tato odrůda bohatě plodí a nealternuje.Jako pro pěstitele této drůdy je toto poznaní důležité.
Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
|
|
|
|
|
|
|
host - 145.214 (?), 27.6.2024 14:39
Přesně jak píše Mičurin. Stejně jako on tu shledávám útoky a urážky výhradně ze strany starobylých členů tohoto portálu, Korzár nikoho neurážel, nikoho nenepadal a nevidím ani nic pyšného. V posledním příspěvku se pouze dotazuje na stav vašich stromů, když máte tu potřebu se navážet do jeho probírky a neustále ho jen kritizovat. Všechny vaše hloupé příspěvky jsou zahaleny závojem zhrzenosti a závisti, zoufalci k politování. :(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|