Vaše zkušenosti s prodejci rostlin
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 17.11 (?), 17.4.2009 13:34, zobrazeno: 34027x
S jakým prodejcem rostlin jste nejvíce spokojeni, především s ohledem na cenu a kvalitu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 17.11 (?), 22.4.2009 16:20
Nemám na mysli jen zásilková zahradnictví. Myslel jsem tím i kamenná zahradnictví (snad krom Hornbachů, OBI, apod). Zajímaly by mě zkušenosti kupujících, prostě kde se dá najít kvalita, dobrá cena a solidní přístup.
|
|
|
|
|
|
|
host - 240.4 (?), 8.5.2009 7:26
Dbrý den, já na jaře nakoupila spostu krásných rostlin v subtropickém zahradnictví Kruh, na internetu. Vše došlo v pořádku, všechno roste, mohu jen doporučit.
Mají tm toho opravdu hodně, až oči přecházejí a myslím že i za slušné ceny.
¨Radka
|
|
|
|
|
|
|
host - 156.106 (?), 13.8.2009 11:34
Mnohem lepší je docela neznámé zahradnictví Žižka v Dolní Brusnici, mají i stránky, ale chce to vidět. Všechno popsané, úhledně rozdělené ne velké ale pěkně vedené. Sami si množí, nabízejí známé i nové rostliny - hlavně dřeviny.
|
|
|
|
|
|
|
host - 178.123 (?), 29.7.2010 18:31
Se zahradnictvím Žižka jsem byla velice spokojena, všech 12 ks stromků se mi ujalo. Měla jsem připravenou objednávku pro zahradnictví Konvičková, děkuji za rady typu neobjednávat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 122.179 (?), 8.5.2009 8:06
Po zkušenostech, jaké mám, se snažím nakupovat pokud možno u prvovýrobce, nikoliv od překupníků, kteří ve snaze prodat nezacházejí se sadbovým materiálem podle mých představ.Sazenice stromů jsou často převáženy od místa k místu, od obce k obci jako dříví.Zákazník se pak diví, že se stromek neujme, nebo živoří.Vrcholem všeho jsou stromy bez jmenovek a napadené virózami. AB
|
|
|
|
|
|
|
host - 17.15 (?), 22.5.2009 12:55
Mě zatím nejvíce oslovily tyto zahradnictví:
1) Ivan a Jana Najmanovi - sice malé sazenice, jinak super ceny, veliký výběr
2) Školní lesní podnik v Kostelci n.Č.l. - super veliký výběr dřevin za slušné ceny
Máte někdo zkušenosti se zahradnictvím Šenkeřík, Michalík, Holata, Karel Petr nebo Zahradní centrum N. O. S.?
|
|
|
|
|
|
|
host - 186.10 (?), 3.11.2009 13:51
V zahradnictví Šenkeřík nakupuji dle potřeby. Zatím vše v pořádku. Existují i jiné zahradnictví, záleží na výběru, ale s tímto jsem doposud spokojen.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|