Vaše zkušenosti s prodejci rostlin

host - 58.82 (?) 
17.2.2010 12:05

Dobrý den. Pokud máte na mysli zásillková zahradnictví, tak já již několik let objednávám od pana Basíka a všem můžu 100% doporučit. Nikdy nebyl žádný problém. Všechny rostliny byly v naprostém pořádku zabalené a navlhčené, velké a vitální a zatím mi nikdy žádná neuhynula. A pokud jde o jeho cibuloviny, tak neznám lepší (co do velikosti i kvality). A to nemluvím o tom, že i ceny má super.   Mám k němu takovou důvěru, že platím předem. Vždy když jsem potřebovala poradit s čímkoliv na zahradě, tak nejpozději druhý den došla odpověď. Je ze všech nejlepší!   

Ještě levnější jsou snad už jen Najmanovi, ale rostlinky jsou podstatně menší. Mají velký výběr skalniček, vřesů,vřesovců a travin za nízké ceny. Vyplatí se počkat až narostou. Jejich stránky jsou hezké.  Japonské azalky jsou prvotřídní. Doporučuji. Všechny se nejen ujaly, ale i kvetly už prvním rokem a doře a zdravě narůstají. Komunikace taky na jedničku.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

AniCiz - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (167) - 194.24 (?), 22.11.2011 19:57
Naprosto souhlasím..Pan Basik je odborník, a podle toho se i chová..doporučuji.

host - 7.147 (?), 17.2.2010 13:07

Ja som minulý rok najviac nakúpil v Baumaxe. Najprv som si myslel, že je najdrahší, ale vždy som si počkal na výpredaj a nakúpil za zzlomok ceny. Tak napr. magnólia hviezdokvetá biela výška 60 cm! za 7 EUR, javor "orange dream 100 cm!!! za cenu 8 eur, pieris japonica za 2 eur, hamamel intermedia cca 100 cm 2 eur!,...

za bagateľ nádherné kusy v mojej záhrade.

host - 176.18 (?), 17.2.2010 14:20

Dobré zkušenosti mám s e-shopy : Najmanová, Basík, Lukon bulbs a Lukon Glads, Petro, N.O.S., e-shop Andrlová, dále školka Šťastný, přijatelný je Flos a Hortus. Jinak letos vyzkouším ještě "puškvorec", potřebuji vodní rostliny, přístup k zákazníkům mají zatím dobrý...           Lída

host - 176.18 (?), 17.2.2010 14:23

Doplňuji - ještě je dobré také zahradnictví-petr. Chválí také Droždín a Žižku, ty zatím odzkoušené nemám.           L.

host - 139.182 (?), 17.2.2010 14:31

zatím tady nikdo nespomenul  zahradnictví Krulichovi. Mají i skleník, nádherné rostliny a za rozumnou cenu. Doporučuji!

host - 167.241 (?), 17.2.2011 20:09

I ja se musim pripojit.Nakupuji u nich uz 2 roky a jsem naprosto spokojena.Nadherne rostliny ktere si pestuji sami, velky vyber-trvalky, bylinky,skalnicky.Mohu jen doporucit!!!

host - 176.18 (?), 17.2.2010 19:24

Z kamenných zahradnictví je u nás fajn zahradní centrum John (velký výběr, i méně běžné druhy, ochota a znalosti personálu) a školky Kukleny (o něco málo nižší ceny, ale spíše běžnější druhy) - oboje HK.           L.

host - 93.119 (?), 24.2.2010 15:48

Zahradnictví JOHN v HK -Kukleny mohu jen chválit, každoročně u nich kupuji polopřevislé muškáty Blue Sybille (fialové) a též Javůrkovy azalky. Ceny jsou příznivé. Kvalita bezvadná.

Iris z Krkonoš

host - 64.183 (?), 31.3.2010 9:43

Ze zahradnictví Tomáš Petro jsem si letos objednala několik fuchsií a další rostlinky, přišly minulý týden a všechny v pořádku, vzorně zabalené a zalité. Balík jsem si nechala poslat do zaměstnání a přišel hned druhý den po odeslání, takže chválím i českou poštu.

Také réva od pana Knížka přišla pečlivě zabalená a v pořádku, sazenice byly v igelitu s mokrými novinami, aby nevyschly a všechny, co jsem chtěla.

Jana

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025