Příspěvky uživatele - 17.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklípek v kůlně, 2.9.2013
Zvažuji udělat malý sklípek pro pytel brambor, nějakou cibuli, mrkev v malé dřevěné kůlně, která bude v parkovacím přístřešku. Stačily vy asi jen zvedací dvířka, Jak to vidíte s vnitřní teplotou? Má to smysl vůbec, bude tam nějaká... celý příspěvek >
Společný kvas švestky s broskvoní?, 26.8.2009
Dle mého názoru a co jsem se tak bavil v pálenici, bude to pěkně voňavoučká pálenka. Ale taky pěkně náchylný kvas. Švestka je co se týče kvasu nejodolnější a letos jsem ji vypaloval až v květnu. U broskvoní nevím ale předpokládal bych, že bude stejně... celý příspěvek >
Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 22.4.2009
Nemám na mysli jen zásilková zahradnictví. Myslel jsem tím i kamenná zahradnictví (snad krom Hornbachů, OBI, apod). Zajímaly by mě zkušenosti kupujících, prostě kde se dá najít kvalita, dobrá cena a solidní přístup.
Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 17.4.2009
S jakým prodejcem rostlin jste nejvíce spokojeni, především s ohledem na cenu a kvalitu?
Jahody, 22.8.2008
Já jsem koupila odrůdu Selva před rokem v Hornbachu a když jsem k takovým nákupním centrům skeptická, velmi dobře se ujaly a právě nyní sklízím druhou úrodu. Při sázení počítejte, že se sazeničky objemově tak ztrojnásobí. RS
jak dlouho dřepčíci, 11.8.2008
Dobrý den, jak dlouho řádí dřepčíci na zahradě? Až do září či i déle? Děkuji za info RS
vlastní mrkev x kupovaná, 30.7.2008
Ráda se ryju v záhoncích, je to mé "hobby". Neříkám, že si někdy nezanadávám, ale to se přece nadává občas i na ostatní "milované" (zvláště na takového manžela...). Chci tím jen říci, že pokud to někoho nebaví, bude si raději... celý příspěvek >
Nízká koncentrace - řiďte se návodem, případně, 28.7.2008
Pro laika je důležité vědět, že plevel nereaguje hned, jako při některých jiných herbicidech. Plevel nám začal "vadnout" až za 2-3 týdny po postříkání.
malé bulvy celeru, 22.7.2008
celer je třeba odhrabávat, bulvy rostou, když nejsou pod zemí
Jaký jehličnan, 7.7.2008
Na tu jsem také koukala, ale prodejce mi říkal, že roste tak 2-3m. Někde jsem ale zase slyšela, že dorůstá až 20m. Tak to už je sakra rozdíl.
Jaký jehličnan, 7.7.2008
Dobrý den, ráda bych zasadila jehličnan menšího nebo velmi pomalého růstu. Bohužel zatím, co jsem koukala, nacházím jen zakrslé kultivary dorůstající do výšky max. 2m a nebo zase jehličnany od výšky 15m.  Existuje nějaký smrk (borovice,... celý příspěvek >
Mšice a jak na ně, 26.6.2008
Já jsem měla také (a nejen) celý ožraný ibišek. Zkoušela jsem všechno možný, ale nechci používat chemii. Nakonec jsem zkusila ekologický přípravek Biool. Je to super, zabralo. Hlavní složkou je řepkový olej, tak jsou pak listy trochu mastnější, ale... celý příspěvek >
jiřičky, 25.6.2008
Dobrý den, nemám nic proti jiřičkám a mít oprýskanou chalupu (stodolu atp.) tak mi to tak nevadí, ale ca 2 dny po nové fasádě na novém domku začaly jiřičky stavět hnízdo. Dá-li se to tak nazvat, neboť 3 ze 4 stran domu jsou na mnoha místech obarveny... celý příspěvek >
Listy révy, 24.6.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den, rád bych se zeptal čím jsou napadeny listy a jaký poštřik je třeba? Děkuji
Červený rybíz - invaze mšic, 17.6.2008
Osvědčil se mi Biool. Nejenže je to bio přípravek, ale i pomohl. Skládá se částečně z řepkového oleje, tak Vám rostlinku trochu naolejuje, ale po pár deštích se to smyje.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika