Pampelišky, jetel, houby
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 168.167 (?), 29.4.2008 13:49
je to o rychlosti reflexů. Na mouchu si netroufne, ta je s rychlostí někde jinde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 80.4 (?), 29.4.2008 14:19
Od toho je fórum, paní Simono, aby se američtí i angličtí tatíci mohli zeptati, jak ostatní bojují proti plevelu. Že se ostatním líbí čistý trávník bez plevelů, je snad jeho věc. Já doma mám českého tatíka a ten taky bojuje. Mít trávník jen z pampelišek a bez trávy tožiž není nic moc. Zdravím D.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 80.4 (?), 29.4.2008 14:53
To si myslím také, že záleží na úhlu pohledu a taky na tom, co se komu líbí. Proto nechápu, že když se někdo ptá, jak se zbavit pampelišek, sedmikrásek či jiného plevelu, že mu někdo odpoví - proč si je tam nenecháte, vždyť to je krása, sterilní trávník je hnusný. Pokud neporadím, tak se k danému tématu nebudu vyjadřovat. Ale to je taky jen můj názor. D.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 76.122 (?), 29.4.2008 21:06
Ale vždyť i to je rada. Rada ať nehledají problémy tam kde nejsou.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hráběnka - Stříbrný Zahrádkář (391) - 242.231 (?), 29.4.2008 19:18
Jejda, tady to lítá!
Hlásím se k zastáncům pestrosti. Taky mě baví, že každý rok se na jaře objeví nějaký nový převládající plevel. Vždy se těším, že záhy nahlédnu do atlasu a nechám se opět poučit. Jak jinak bych věděla, že existuje rdesno ptačí? A jsem zvědava, zda opět pod smrkem vyrostou žampióny
Dount uory, bí hepy
H.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|