|
Zpracování zabitých kuřat, 18.4.2019 Takové věci se normálně hodili vždycky na hnůj nebo kompost a zvířata na dvorku už si s tím poradili, podle chuti či podle rychlosti a síly.
Psovi se dávali i packy z králika i se zbytkem chlupaté kožky.
PS: naši psi, když se jim podaří... celý příspěvek > |  | Kvalitní konzervy a granule, 13.3.2019 Doporučuji nechat pejska, ať si sám vybere. Pustte ho na dvorek, kde budou pobíhat slepice, selátka, kuřátka, kachny, králící atd.
No a uvidíte, co bude pejskovi nejvíc chutnat. |  |
|  | Strava pejska s citlivým zažíváním, 20.2.2019 A jak souvisí finanční možnosti s radou, houby víme co pesaně je, tak je možné, že by měl žrát třeba jen ovesné vločky.
A kdyby byly finanční možnosti neomezene, tak co byste poradil? Pozlacené lanýže? |  | Strava pejska s citlivým zažíváním, 15.2.2019 Samojedka sežere i košťál ze zelí, oškrabiny z mrkve a petržele... To je radosti, když se s tím páníčkové objeví ve dveřích!.
Teď obě slizují ze země i obílí a slunečnice co tam rozhází ptáci z krmítka. |  | Šunka bez rychlosolí, 15.2.2019 Šunku jsem nikdy nemíchal ručně, nikdy ni BUBLINKYc nemelu na šajbě. Maso nakrájím na kousky, 20 minut hnětu v pekárně a natlačím do šunkovaru a BUBLINKY tam nemívám! Není to divné? |  | Strava pejska s citlivým zažíváním, 15.2.2019  Co bych je krmil, samy se naše pesany nakrmí, tady sbírají šípky. :-)) |  | Strava pejska s citlivým zažíváním, 15.2.2019 To je celkem naivní představa, že vlk jako šelma žere v přírodě jen maso. Kdybyste kromě letáků o psích granulích sledovala i nějaké jiné tiskoviny, tak byste mohla narazit na informaci, že v protravě vlků v přírodě je maso jen z poloviny.
A to... celý příspěvek > |  | Štěně 5 měsíců, 15.2.2019  Zkuste si pořídit ještě jednoho, když budou dva, třeba si spolu pokecají a nebude jim smutno. |  | 2měsíční štěně rovnou ven do boudy?, 3.1.2018 Jezusmarja, vy naděláte se psem! Že ho nevemete k psichologovi. Normálně ho vystrčte ven a je.
Jestli máte dojem, že by mu mohla být v noci zima, tak ho na noc zavřete to té hospodářské místnosti. |  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 3.1.2018 nu, kdy bývá zahrada často pokryta sněhovou pokrývkou, je vhodné období pro přípravy na novou zahradní sezónu. V tomto měsíci bychom m |  |
|  | Jesenno - zimné práce, 8.12.2016 A to je právě chyba. Pokud má půda vláhový deficit, pokud nebude v zimě dostatečně pršet je potřebné zalévat. A obzvláště u nově zasazených stromků...no synku, u mne dostane každý nově vysazený stromek na podzim kýbl vody při výsadbě a k tomu ho... celý příspěvek > |  | Jak zazimovat ibišky v nádobách?, 7.12.2016 Jestli je chcete přesadit pořád ještě můžete.
Zimování v nádobách... mám v nádobách pár stromů a keřů ve velikosti od 20 cm do necelých dvou metrů od růží, přes krušpánky, skalníky... smrčky až po tůje a přes zimu s nimi nedělám nic, nechám... celý příspěvek > |  | Co je to za strom?, 7.12.2016 No, na vašem místě bych neděkoval. Z té rozmazané fotky jistě dovede druh stromu poznat Chuck Noris. Je otázka jestli to dovede i Josef s tečkou, ale co já vím třeba je to jen jiný alias Chucka.
Mám dojem, že kůra jeřábu muku je poněkud jiná.... celý příspěvek > |  | Jesenno - zimné práce, 6.12.2016 No, zalévat se mohou. Jiná věc je, jestli je to k něčemu dobré? Ááááááá už vím k čemu je to dobré. Až povolí mrazík, tak tam budete mít zásobu ledu, který to po roztátí zavlaží. |  | Ptáčci v krmítku, 30.11.2016 Co kocka? Neni prezrana? |  |
 |
|