Strava pejska s citlivým zažíváním
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 17.34 (?), 10.2.2019 22:31, zobrazeno: 9365x
Ahoj! Mám 5-ti letého jezevčíka s citlivým zažíváním, poradil byste mi někdo prosím nějaké kvalitní granulky, co by to bříško co nejméně dráždily? Nevadí nám jehněčí ani zvěřina, ale chci doopravdy nějaké kvalitní, ne žádné semleté kdo ví co :-D Díky moc!
|
|
|
|
|
|
|
host - 148.5 (?), 11.2.2019 7:38
Normálně bych vám poradila: krmte ho masem. Co je pro psa přirozenější a normálnější než maso? Je to šelma. Ještě pořád, i když doma na gauči se to tak nejeví Máte malého psa, takže kupovat maso ve slevách. Sama to tak dělám(s velkým psem) protože masa s různých shopů pro psy se mi neosvědčila. Nevím, jakový problém má celý život můj pes, ale po každých granulích(a věřte, že jsem jich vyzkoušela nejmíň 20druhů) měl průjmy a průjmy. Až mi znalí poradili: vykašli se na granule, dávej mu maso - pes už má léta zažívání dobré. Co přesně za problém má váš pes? Průjem, zvrací, zjištěna alergie na něco...? Pokud můžu poradit ty granule, tak jediné, které chutnaly a chutnají doposud a nedělají psu problémy jsou granule Wolfsblut. Mají mnoho příchutí a krmíme jimi tak nějak na střídačku s masem(psu totiž chutnají víc, než to maso) už asi 7let. Nejsem dealerka, objednávám si je normálně v e-shopu. Jen jsou drahé a asi to vyjde dráž, než to maso Nepropočítávala jsem to Konvalinka
|
|
|
|
|
|
|
Ferda Mravenec - Diamantový Zahrádkář (2064) - 162.100 (?), 15.2.2019 10:06
To je celkem naivní představa, že vlk jako šelma žere v přírodě jen maso. Kdybyste kromě letáků o psích granulích sledovala i nějaké jiné tiskoviny, tak byste mohla narazit na informaci, že v protravě vlků v přírodě je maso jen z poloviny.
A to byste nevěřila, nám psi ožírají na zahradě rybíz, hrozny, jablka, šípky atd., takže s plkama o šelmě a jen mase běžte někam.
|
|
|
|
|
|
|
host - 148.5 (?), 15.2.2019 10:26
A kde vidíte ty plky jen o mase a šelmě? Doporučila jsem mimo jiné i granule. Maso jako základ stravy samozřejmě, přílohu podle toho, jestli pes není alergický třeba na obiloviny. To byl hrubý nástřel s tím, že zadavatel doplní. A mimochodem: měla jsem dva psy a ze zahrady nejedli ani ň. Ani při nabízení. Čím tedy krmíte vaše psy, když mají takovou potřebu se dojídat ze zahrady? Konvalinka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 148.5 (?), 15.2.2019 11:13
Ptám se proto, že vím, že máte také samojeda(dku), teď koukám, že nově huskynu. Samojedovi jsem jednou v životě vnutila malinu, sám snědl asi dvě přezrálé švestky. Za těch 11let, co žije. Berňák - tak ten nechtěl ani to.
|
|
|
|
|
|
|
Ferda Mravenec - Diamantový Zahrádkář (2064) - 162.100 (?), 15.2.2019 11:19
Samojedka sežere i košťál ze zelí, oškrabiny z mrkve a petržele... To je radosti, když se s tím páníčkové objeví ve dveřích!.
Teď obě slizují ze země i obílí a slunečnice co tam rozhází ptáci z krmítka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 223.38 (?), 19.2.2019 21:04
Zdravím, jaké máte co se krmiva týče finanční možnosti? :) takhle se těžko radí…
|
|
|
|
|
|
|
Ferda Mravenec - Diamantový Zahrádkář (2064) - 162.100 (?), 20.2.2019 10:03
A jak souvisí finanční možnosti s radou, houby víme co pesaně je, tak je možné, že by měl žrát třeba jen ovesné vločky.
A kdyby byly finanční možnosti neomezene, tak co byste poradil? Pozlacené lanýže?
|
|
|
|
|
|
|
host - 17.34 (?), 20.2.2019 17:41
Jee to pardon, to jsem si neuvědomila, řádově jsem počítala s cca 1500/10kg, každopádně záleží na tom, co najdu... tolik se na cenu vázat nechci. Jinak pesanovi v podstatě nic není, jen mu ne všechno sedne a pak míval průjmy a bolení bříška, proto hledáme nové krmivo, které líp sedne. Byli jsme samozřejmě s tím bříškem i u veta, ale nic závažnějšího se (díky bože) nezjistilo :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|