Včely nejdou po nás, to my po nich. Stačí ji nohou trochu přimáčknout a je tam, to žihadlo.Malé dítko taky nepřesvědčíte, že si má hrát jen na dece, po čtyřech to vezme přesně tam kde zrovna hodují včelky a je to, pláč a křik.Ovocný strom, který jsem měla ve dvoře po bývalém majiteli je už taky pryč, bylo opravdu nepříjemné, když jsem hlavou zavadila o větev a včela mi přistála ve výstřihu přímo mezi(si doplňte sám)Jsem se asi tvářila taktoa jen jsem ji tiše prosila kamkoli jinam jen nééé tam.
Hm, a nebylo by mnohem cyhtřejší vysvětlit jim že na včely se nešlape a nelhat jim takový nesmysly že si musí hrát jen na dece? To se nedivte že vám nevěří když si vymýšlíte.
Pane Stanislawe, tady to už z diskuzí nemá nic společného a nemá další smysl se do toho zapojovat.Tady mi to přijde jak-kdo chce psa bít hůl vždy najde.Někteří lidé prostě nepochopí problémy těch druhých a jako argumentaci používají útoky Pokračovat tady nemá smysl.
Jo,,jo, dvouletému děcku toho navykládat můžete, že vás pusa bolet bude.A aby si nemuselo dítko hrát jen na té dece tak v nejblišším okolí likviduji pampelišky.Ještě něco, nebo co?
Jestli někdy dostal můj pes žihadlo nevím (to je jeho problém), Ale vím že poslední dvě žihadla jsem dostal vloni - jedno od sršně na betonovém chodníku, druhé od vosy na asfaltové silnici. Ani na betonu ani na asfaltu tehdy žádné květiny nerostly...