Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 81.144 (?), 25.8.2023 22:54
Pane Petře, já mám letos s některými Hanitami potíže, v některých plodech se nachází větší či menší nezralé místo, takže to celkovou kvalitu jinak velice chutné švestky poznamenává. Už jsem o tom psal v souvislosti s merunkama o nestejnoměrném dozrávání u Velké rané. Ale stromy drží pevně v zemi, není to jako v těch případech těch celkově uhynulých různých odrůd po záplavě, které jsem vytrhával a v zemi vůbec nedržely. Je to asi tak, že člověk nemůže mít chvilku klid... Myslel jsem, že na to co mi v sadě zůstalo se už budu moci spolehnout. Biegler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 234.28 (?), 26.8.2023 9:10
Pane Petře, reaguji na vaši prosbu... abych přispêl nějakými fotkami švestky Hanita... Tak tady to je. Bohužel vy fotografie vašich stromů poskytnout nemůžete, jak už jste nám vysvětlil... Co se dá dělat, asi nic...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 234.28 (?), 26.8.2023 10:00
Pane Petře, já ale myslel fotografie stromů. Jste tady celebritou a věhlasným ovocnářem... Proto je logické že bych se rád od vás poučil, a doufám že nejen já, ohledně zapêstování stromů. Zejména peckovin... nejen švestek, ale i broskvoní, merunêk, višní... pěstujete toho opravdu mnoho. Vašich fotek krásných plodů je zde spousta... opravdu nádherných. Škoda, že stromy vyfotit nemůžete kvůli husté výsadbě...
|
|
|
|
|
|
|
host - 50.168 (?), 26.8.2023 16:47
Fotka údajné Hanity od 234.28 je kradená.
https://www.sad-centr.ru/plodovye_derevja_i_kustarniki/sliva_renklod_p5/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 229.188 (?), 26.8.2023 12:35
Nejaké plody mám aj teraz na Hanite ale minulý rok bola krásna, a musím povedať že je to naozaj chutova jednotka..
Fotka z minulého roka 465 mnm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|