V současné době nejlepší Hanita, první plody Gabrovské a konečně jsem si osvěžil po dlouhé době Wangenheimovu. Proč vlastně do tak kvalitní odrůdy něco roubovat? Ale už se stalo. Wangenheimova aromatištější než Zimmerova. Z té Azzury nic lepšího nebude, i když každý rok čekám, že překvapí. Lepší než lepotica a přeplozený Topfive byl Topstar.
Já mám Stanley jen dva stromy a téměř nic na nich není, tak tam ani nemá co hnít. Kdybych rajčata občas nestříkl přesličkou a nebo šalvějí, byla by už hlavně ta žlutá hotová, i nat celeru chytla plísen, ale třeba žlutá v sadě jsou na tom lépe než v zahradě. A hrozny poškozené ptactvem, hmyzem a vodou by bez bylinkových postřiků už byly v háji dávno. Dnes jsem dělal z 10 kg rajčat kečup, příští rok si dám od pěstování zase trochu pohov.
to je věc názoru a chuti každého z nás. Já třeba vámi zmiňované nemám a když Hanitu srovnám aspoň se Stanley, tak je Hanita jednoznačně chutnější. Ale rád vám věřím, že vámi zmiňované se vám zdají chutnější, když máte možnost je porovnat. Walter
V současné době nejlepší Hanita, první plody Gabrovské a konečně jsem si osvěžil po dlouhé době Wangenheimovu. Proč vlastně do tak kvalitní odrůdy něco roubovat? Ale už se stalo. Wangenheimova aromatištější než Zimmerova. Z té Azzury nic lepšího nebude, i když každý rok čekám, že překvapí. Lepší než lepotica a přeplozený Topfive byl Topstar.
kdo je to my? Mně například úplně stačí, když pan Petr nafotí svoje výpěstky. Stromy kvůli tomu fotit nemusí. A určitě nebudu sám, kdo má podobný názor. Walter
Prohlásil druhý z inkvizitorů, nejspíš šéfík inkvizitora PzP, když rozhoduje i za něj. Rozhodl, že způsob zapěstování stromů nás nesmí zajímat. Musíme se spokojit s obrázkem zralé švestky, amen.