to je věc názoru a chuti každého z nás. Já třeba vámi zmiňované nemám a když Hanitu srovnám aspoň se Stanley, tak je Hanita jednoznačně chutnější. Ale rád vám věřím, že vámi zmiňované se vám zdají chutnější, když máte možnost je porovnat. Walter
Já mám Stanley jen dva stromy a téměř nic na nich není, tak tam ani nemá co hnít. Kdybych rajčata občas nestříkl přesličkou a nebo šalvějí, byla by už hlavně ta žlutá hotová, i nat celeru chytla plísen, ale třeba žlutá v sadě jsou na tom lépe než v zahradě. A hrozny poškozené ptactvem, hmyzem a vodou by bez bylinkových postřiků už byly v háji dávno. Dnes jsem dělal z 10 kg rajčat kečup, příští rok si dám od pěstování zase trochu pohov.
to je věc názoru a chuti každého z nás. Já třeba vámi zmiňované nemám a když Hanitu srovnám aspoň se Stanley, tak je Hanita jednoznačně chutnější. Ale rád vám věřím, že vámi zmiňované se vám zdají chutnější, když máte možnost je porovnat. Walter
V současné době nejlepší Hanita, první plody Gabrovské a konečně jsem si osvěžil po dlouhé době Wangenheimovu. Proč vlastně do tak kvalitní odrůdy něco roubovat? Ale už se stalo. Wangenheimova aromatištější než Zimmerova. Z té Azzury nic lepšího nebude, i když každý rok čekám, že překvapí. Lepší než lepotica a přeplozený Topfive byl Topstar.
kdo je to my? Mně například úplně stačí, když pan Petr nafotí svoje výpěstky. Stromy kvůli tomu fotit nemusí. A určitě nebudu sám, kdo má podobný názor. Walter
Prohlásil druhý z inkvizitorů, nejspíš šéfík inkvizitora PzP, když rozhoduje i za něj. Rozhodl, že způsob zapěstování stromů nás nesmí zajímat. Musíme se spokojit s obrázkem zralé švestky, amen.