Účinná likvidace Plzáka Španělského při ekologické ochraně rostlin

host - 199.133 (?)
27.12.2024 13:19

Mně se tu líbí, zůstávám i nadále. Zakomplexované lidi, kteří neustále řeší, jak to tu není podle jejich představ, tu nepotřebujeme.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 91.196 (?), 10.7.2024 13:07

cool-jsem snad ovlivněn dobou, kdy četba mezi řádky Rudého Práva přinášela jakés takés pravdě blízké informace, taky divoká devadesátá s např.:Úplatek jsem nevzal a ta částka taky nesouhlasícheeky, mě nutí pohlížet na aktivitu p.zakladatele s opatrnostíblush! Prý neprodává-max. několik kilo úžasně fungujícího, obtížně ze zahraničí opatřeného přípravku? Už hospodaří drahně let, těžce se i s chotí nocí lopotí, hlavu sedřenou od čelovky-vždyť je tak snadné schystat pasti a ty v rychlosti za Slunce svitu zkouiknout, potvůrky sebrat, či je přestřižené ponechat jako lákadlo pro kanibalizující soukmenovce... a zde pléduje pro tu super věc, něco by i prodal...cool? To je jako hentý C. z USA, který sice kouřil, ale nešlukoval, na saxík válellaugh, SPCH.

Vlastimi - (6) - 136.130 (?), 11.7.2024 13:14

Dobrý den,

všichi jsme tak trochu ovlivněni dobou minulou a při čtení RP "mezi řádky" může záležet i např. na tom, čtete-li to černé na bílém podkladě nebo bílé na černém podkladě. Ne, vážně, nemusíte mne podezírat z ničeho nekalého. Těch pár kilogramů co mi zbylo z 20kg balení si rád ponechám. Kdokoliv však bude chtít přeci jen kdykoliv zakoupit - je možno prozatím bez problémů V Polsku za podstatně nižší cenu nežli je tomu v případě České Republiky. 20kg balení není až tak moc. Uvážíme-li hlavně relativně dlouhou expirační dobu přípravku při správném skladování. Navíc, domluví-li se skupinka zahrádkařů - sousedů a o balení se vzájemně podělí pak může, oproti Ferramolu, určitě ušetřit. Není pak následně až tak potřeba řešit různé metody domácí výroby FePO4 a vhodného složení podomácku vyráběných nástražných granulí. V množství max. několik kg/rok to ani zjevně nedává žádný smysl.

Všem čtenářům a uživatelům kterým mé příspěvky "nesedly" se upřimně omlouvám. Nemám praktické zkušenosti s žádnými diskusními skupinami a ani s provozem na sociálních sítích. Nenapadlo mne, že bych mohl napsáním porušit nějaká pravidla. Za mne ponaučení. Nebude se to z mé strany opakovati.

Mnoho zdaru, málo škůdců, a příznivé klimatické podmínky přeje:

Vlasta

m3f - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (5585) - 167.53 (?), 11.7.2024 15:37

Dobrý den, nevím jak moc toxické jsou ty "lihové" granule, ale u nich je vidět okamžitý výsledek. Ani není až tak nutné sypat granule přímo k plodinám, ale spíše do okolí, odku ty slizouni přilézají. Navíc když se nažere a zdechne, tak se do mrtvol pustí jejich kolegové.

Venku je slunečno a po půl roce konečně přestalo na chvíli pršet, takže se slizáci stáhli do úkrytů. Když jsem dnes dopoledne viděl, jak stříkají ve městě chodníky (po kterých chodí denně stovky lidí) nějakým herbicidem, nebo tím ošetřují obilniny aby rychleji zaschly (desikace), tak šmoulí lihové granulky jsou jen slabý odvárek.

M.

MilosK - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (277) - 158.138 (?), 26.12.2024 20:16
Pane vlastimile, Tož, něco na slimáky z fosforečnanu potřebují na příští sezónu, mám zájem o dvě kila, jaká je vaše nabídka?

host - 246.117 (?), 26.12.2024 19:48

Po více než roce jsem se zde zastavil.

Jsem velmi překvapen, jak se za krátkou dobu změnil tento kdysi úžasný web na reklamní platformu.

Jděte tam, kam myslím.

host - 248.220 (?), 26.12.2024 22:09

Už sem píše málo lidí... Kromě reklam mi osobně vadí i rádoby "odborné" články, které jsou jen počítačově přeložené z cizích časopisů - bez ohledu na to, zda rady v nich jsou pro polohu ČR vůbec realizovatelné. Navíc jsou přeložené tak doslovně, že nepoužívají ani běžné názvy pro rostliny nebo nářadí... Články odborníků, které by člověka o něčem poučily, nebo mu poradily, se tady neobjeví.           Lída

walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2079) - 168.103 (?), 26.12.2024 23:01

Bohužel, s popisem otištěných článků máte, paní Lído, naprostou pravdu. Více mi ale vadí používání invektiv a vulgarismů tady v diskuzích a nechuť nebo nezájem administrátora vzniklé situace řešit. To mi připadne mnohem problematičtější, než zahraniční články strojově přeložené a nezrevidované. No, je to škoda.

host - 234.145 (?), 27.12.2024 10:13
Jo, jo... Kdysi úžasný web skomírá. Zůstávají už jen fejsbúkoviny od Korzára. Zamyslete se ale nad tím, proč k tomu kolapsu došlo. Dochází vám to? Nu, do mrtvoly se nekope, takže končím i já - poslední zdejší troll. Sbohem, nešťastníci. Poslední z vás ať zhasne...

host - 199.133 (?), 27.12.2024 13:19

Mně se tu líbí, zůstávám i nadále. Zakomplexované lidi, kteří neustále řeší, jak to tu není podle jejich představ, tu nepotřebujeme.

host - 14.137 (?), 27.12.2024 13:37
Trollovi se zdá, že už to tady není ono. Tak to je pochopitelné, když už nikdo nechce na vaše ptákoviny reagovat.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz