Růže
|
|
|
|
Eva Kaš - Stříbrný Zahrádkář (124) - 209.6 (?) 10.12.2009 17:08
Austin nabízí Anne Boleyn, Benjamin Briten, Grace, Munstead Wood(tu u nás sai neseženete), ty ostatní u p.Šípa, u Pelců, proplant a možná i jiní. Dejte do google patio rose, vyjedou Vám nějaké sorty.
Hodně růží má vyšlechtěn Poulsen-například Pink Hit, Violet Hit, Top Hit. Kde je seženete nevím, nikde jsem je neviděla.(Na Googlu jsem našla školku v Maďarsku). Tyhle informace mám s knihy ENCYKLOPEDIE RŮŘÍ od Nico Vermeulen. Harkness má taky takové růže, prodává proplant.
Jak je u nás pěstovat to vám neřeknu, v zimě patrně i s květináčem buď založit do záhonu a zabránit osluněním zimním sluncem-((to jsem našla na netu, překvapilo mě to, dotyčný tahle zimuje strom.růže)), a nebo ve velmi chladné místnosti. A v létě zabránit vysušení. Holt tady není Angie. Skuste si projít tady na růžích odpovědi paní Lili.A nebo Krásné růže paní Dresly.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 230.129 (?), 10.12.2009 9:52
dobrý den -Mme Isaac Pereire-- bourbonka popínavá okolo 1,5-2,m květ angl, typu, historická -ale choulostivá na vymrzání - voní. Růže do nádoby--nevím - možná drobnokvěté -Fairy atd. ona je New Dawn dost.splachovací, možná by to snesla. ale nádoba by musela být dostatečně velká - byl by to experiment náročný na zalévání. navíc dost hodně a rychle opadává, tím je z ní svinčík. zdraví K.
|
|
|
|
|
|
|
host - 143.205 (?), 10.12.2009 11:22
Pro pěstování v nádobách jsou určeny specální sorty, nejlépe se hledají u ´śvětových šlechtitelů.
|
|
|
|
|
|
|
Eva Kaš - Stříbrný Zahrádkář (124) - 209.6 (?), 10.12.2009 17:08
Austin nabízí Anne Boleyn, Benjamin Briten, Grace, Munstead Wood(tu u nás sai neseženete), ty ostatní u p.Šípa, u Pelců, proplant a možná i jiní. Dejte do google patio rose, vyjedou Vám nějaké sorty.
Hodně růží má vyšlechtěn Poulsen-například Pink Hit, Violet Hit, Top Hit. Kde je seženete nevím, nikde jsem je neviděla.(Na Googlu jsem našla školku v Maďarsku). Tyhle informace mám s knihy ENCYKLOPEDIE RŮŘÍ od Nico Vermeulen. Harkness má taky takové růže, prodává proplant.
Jak je u nás pěstovat to vám neřeknu, v zimě patrně i s květináčem buď založit do záhonu a zabránit osluněním zimním sluncem-((to jsem našla na netu, překvapilo mě to, dotyčný tahle zimuje strom.růže)), a nebo ve velmi chladné místnosti. A v létě zabránit vysušení. Holt tady není Angie. Skuste si projít tady na růžích odpovědi paní Lili.A nebo Krásné růže paní Dresly.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 209.6 (?), 13.12.2009 17:57
To opravdu nevím, mám ji tak 15 let. Dívala jsem se na stránky p.Šípa, možná Bohemia.Eva
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|