Ahojky Kajo, je to Paul Scarlet, moje první vysazená růže vloni na jaře.Letos se tedy předvedla, kvetla dvakrát a pak to ještě stihla jednou, ale to už těch květů bylo pomálu.I tak velká radost.Zároveň s ní jsem sázela Royal Gold, žlutá, ale ta přes veškerou ochranu a péči zimu nepřežila.Těšila jsem se na kontrast žlutá, červená, jak se na vrcholu oblouku propletou, a nic.Nevadí bude jiná.Jsem v pěstování začátečník, vloni mi radila paní Lili jak a co.Něco jsem vyčetla a zatím se daří.Měla jsem v plánu touto dobou mít těch růžiček vysazeno víc, ale došlo ke změně plánu zahrady a trochu zdrav problémy a jsem pozaduAle nezoufám a doufám, že na jaře všechno doženu.Mám zálusk na růži Westerland - nevím jestli je ten název napsaný přesně - ale samozřejmě i na jiné.Snad mi ty plány vyjdou. Hezký večer.
PS Plamének nádhera a nejen ten váš.Já jich mám zatím sedum.Problém je ten, že když nekoupím plamének kvetoucí, což bývá málo k vidění, tak neodpovídá tomu co je na štítku.Ale hlavně, že se jim daří a krásně kvetou