|
Mnozeni lilie belostne (lilium candidum) ze semen, 8.2.2011 Dobrý den, Dobrý den, podrobné návody jsou na stránkách martagon.
Některé semena lilii potřebují období chladu, jestli mezi ně patří i candidum nevím.Semena by chtělo namočit do teplé vody na 24 hod, možná déle(přidat peroxid vodíku, nebo... celý příspěvek > |  | Sázení růží, 5.2.2011 Na Helpmefind je i Orange Dawn. |  |
|  | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 25.1.2011 V zahradkáři je uvedena May Flower, Amsdenova, Sunhaven, Delbard. |  | Štepenie egreša v predjarí, 17.1.2011 Děkuji, provedu |  | Právě kvete, 28.8.2010  Hezké, venku nic moc, tak aspoň tady. |  | Koré nebo Aloha?, 22.8.2010 Mám Kore od letošního jara. Jestli je dostatečně mrazuodolná nevím, zatím má půl m a kvete a pěkně voní |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 5.8.2010 Máte to opravdu krásné. |  | Zázraky v zahradě, 2.7.2010  Nádherné fotky, martináče taky nemáme . Dlouhozobka- motýlí kolibřík tu taky zalétá, tohle vyfotit neumím :-(. Z ptáku nám nad hlavou přelétají čápi a před 2 lety tu byl i čáp černý. To jsem zírala, měl by se lidí stranit a on si hověl večer v... celý příspěvek > |  | Lilie v kvetinaci, 27.6.2010  Dělám to taky jako močurinec, místo rašeliny lze použít kokos.vlákno. |  | Prosim o nazev teto lecive ruze je moc stara, 25.6.2010 Asi je to Alba, ale nevím. |  |
|  | Historicke ruze, 25.6.2010 Je to na krasneruze, kontejnerované má i Dresla, jinak nevím. Já nakupuji u p.Šípa a letos něco objednám i od Dresly. |  | Historicke ruze, 25.6.2010  Viděla jsem nějaké růže u Poláku na Floře Olomouc. Velký výběr má p.Šíp ve Skaličanech, dále Dresla na krasnychruzich, má teď v neděli den otevřených dveří. No a něco májí i Pelcovi v Sobotce.
Jinak si tady pročtěte příspěvky, je to sice zdlouhavé,... celý příspěvek > |  | Zázraky v zahradě, 21.6.2010  Nepříjemný zážitek. |  | Růže II, 21.6.2010  Tak už to kvete. |  | Pnoucí růže velkokvětá červená, 21.6.2010  Tak Sympathie už kvete, jen to deštivé, chladné počasí je děs, ale jí moc nevadí, ale ten plot bude obrůstat dlouho. |  |
 |
|