Vysadil jsem do truhlíků 50, 60 cm odrůdy Tumbling Tom Red i Yellow. Mezi ně vždy jedno balkonové keříčkové. Jsou to velcí žrouti živin. Keřík držel barvu, jmenované přicházely o spodní listy, po přihnojení se dobarvily, ale jen na chvilku. Stačí dvě do 60 cm truhlíku, bez toho keříčkového. Chuťově nic moc (proti Spencer, Sun Gold, Bibi, Rosella, Datlo a další), i na slunci na balkoně jim chybí cukr. Taková kyselomdlá chuť a neztrácí se i když čekám, až se opravdu vybarví, trošku měknou. Výnos velmi slušný. "Úpal" na plodech jen na jedné odrůdě v řadě, ve volné půdě - Hildares F1. V nádobě na jiném místě ani u toho ne. Tamino /hodně podobné Stupickému, letos první v zahradě dozrálé/ opravdu nemá ani ve vedrech světlý kroužek okolo stopky. Jsem překvapen a potěšen nasazením a raností odrůdy Piccadilly. Na to, že má být ze Sicilie, od Vesuvu, už zraje (viz příspěvek Mr. Bigggg) i ve volné půdě u Tábora. Rozvětvený vijan, chutné, jemná slupička. Mnohem lepší než to dovážené z Itálie. V nádobě vijan jednoduchý a oproti ostatním ve stejných podmínkách trpí nedostatkem vápníku.