Rajčata tolerantní k plísni bramborové
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 152.34 (?), 16.2.2012 13:13
To jste mě překvapil. Já si vzpomínám, že jsme na Korfu kupovali rajská ze zahrádky od jedné babky u Kassiopi a byla obrovská a chutná. Její syn říkal, že jsou typická pro Korfu. Zuzana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 62.243 (?), 13.2.2012 16:02
Souhlasím s tímto závěrem. Pěstujte odrůdy normální, které se u vás osvědčily a chutnají vám.Jsem zahradník od píky a druhým povoláním rostlinolékař, je mi 66 let. Vyzkoušel jsme toho už mnoho. Nechtějme proto nemožné. Bez chemie to jde, ale jen někdy, při vhodných klimatických podmínkách a na zvláště přííhodných provětrávaných polohách. Jinak je nutná prevence, jak psáíno, : první Acrobat MZ zhruba od konce června do 10.7. Pak dále Bravo dle potřeby. Pokud je však máte. Co za něco stálo, EU vyřazuje z použtí. Tak dopadl i tento nejlepší přípravk s kontaktním účinkem jak na rajčata tak i na okurky a okrasné rostliny. Žel není za něj rovnocenná náhrada.
J.K Morava
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3300) - 5.149 (?), 13.2.2012 16:36
Plně s Vámi souhlasím, a pro svou potřebu si pěstuji pro mne osvědčené odrůdy. Ale zkoušet něco nového je pro mne takové hobby. A pokud jde o rajčata tak asi nejsem sám. S pozdravem
Mr Big
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|