Rajčata pro sezónu 2014
|
|
|
|
|
|
|
|
Jiřina7 - Zlatý Zahrádkář (883) - 141.32 (?), 8.12.2013 19:16
Black cherry vyřazuji hlavně kvůli synovi, on je ani neochutnal, vadí mu barva plodů, přitom je největším konzumentem rajčat v rodině, je schopen sníst v sezoně denně kilo rajčat k masu, k chlebu s máslem, ke všemu.
Děvočka mi ve skleníku ke konci sezony též padala, ale zdálo se mi, že padají plody, které jsou červené měsíc i více a které již měly být utrženy. Plody Děvočky neměkly, nepukaly, nepřezrávaly a když je to přestalo bavit, tak opadly. J
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jiřina7 - Zlatý Zahrádkář (883) - 141.32 (?), 8.12.2013 21:48
Z nových odrůd mám k vyzkoušení od svého dodavatele přímo z Ruska několik semen Finiku oranževého a Kiš miš červený. Finik oranževij zde všichni chválí, sama mám zkušenost s Fin.červeným, který u mne nepředčil Nasťu a Děvočku, takže nepěstuji. Neměla jsem ho ani letos zasetý.
Čekám ještě na doručení Fytoftoroustovičného, jinak mám potřebná semínka rajčat všechna, mám i substráty a kelímky. Ještě napéci nějaké cukroví, něco poklidit a na Tři krále se začne zahradničit nanovo. Zdraví Jiřina
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3300) - 5.149 (?), 8.12.2013 22:35
Moc nových odrůd cherry rajčat nemám. Asi bych mohl uvést Green Zebra cherry, Pink Bumble Bee, Purple Bumble Bee a Jaune Flamme- všechny mám objednané a zaplacené, jen čekám na dodání. V lednu počítám s nákupem těch čtyř nových odrůd od SEMO.
Mr Big
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Loupi - (4) - 72.246 (?), 10.12.2013 13:21
Můžete mě někdo napsat něco o odrůdě Rhapsody F1, mají ji na Estoncích, ale nikde v diskuzi jsem se o ní nic nedočetl. Děkuji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Loupi - (4) - 72.246 (?), 10.12.2013 15:52
Měl jsem na mysli osobní zkušenosti pěstitele, ne popis výrobce, či distributora, ale i tak moc dík, zase mám co prohlížet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|