Rajčata pro sezónu 2014
|
|
|
|
|
|
|
eva.neuwirthova - Stříbrný Zahrádkář (345) - 147.46 (?) 1.11.2013 10:19
no ja letos mela vetsinu paprik ve skleniku a uroda byla ohromujici. Navic je tam mam dodnes, jen nektere pomrzly, ale vetsina zustala. Zato rajcata pri mrazech kompletne odesla. Pestuji vsak pouze rajcata tyckova, zatim... Minuly rok mi ve skleniku vsechna chytla plisen uz v kvetnu, venku se jim darilo, zvlastni. Letos take prisla, ale to bylo tesne pred mrazy, takze jsem nestrikala. Jak to prosim delate, ze plisen nemate? Je to odrudou nebo cim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3302) - 5.149 (?), 1.11.2013 18:08
Také počítám s pěstováním rajčat v kbelících od barev 30 litrů- zatím jich mám dvacet (je to vlastně odpad, kterého se malířská firma ráda zbaví). Bohužel skleník nemám. V těch kbelících budu pěstovat hlavně Principe Borghese a různá rajčata z Malorky- všechno s minimální zálivkou. Potřebuji ještě udělat nějakou stříšku, aby mně na ně nepršelo. Jinak lilek byl pro mne jedno velké zklamání, ale nevzdávám to- semen mám dost. Přeji pěkný večer.
Mr Big
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3302) - 5.149 (?), 11.11.2013 14:27
Na estonském webu nenakupuji, ale protože nikdo z nakupujících nereaguje tak tady je alespoň jejich webová stránka.
Mr Big
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|