Rajčata 2025
|
|
|
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (2939) - 208.138 (?) 4.1.2025 21:25
To, co tady ukazuju, je výstřelek nudícího se zahrádkáře (tedy v zimě) a Vladimír je pěstuje v pařeništích už léta.
Výsev na výsadbu do zahrad přijde také později. Osobně vysévám nadvakrát: konec února pro zahradu v kopcích a kolem MDŽ pro nížiny - příbuzní a přátelé. Ty nahoru musí být vyspělejší, třeba už s plody, protože chci mít sezónu co nejdelší. Je to trochu riskantní, protože člověk neví, jak bude.
Milan HP
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (2939) - 208.138 (?), 4.1.2025 21:11
Tomato Berry už neuvidíš, protože je přejmenovali na Garden Berry. Hned jsem koukal, jestli mi z minula nezbyly, ale bohužel. Ale až půjdu do Bauhausu nebo jinam zase nakupovat, mrknu se.
Milan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (2939) - 208.138 (?), 4.1.2025 21:25
To, co tady ukazuju, je výstřelek nudícího se zahrádkáře (tedy v zimě) a Vladimír je pěstuje v pařeništích už léta.
Výsev na výsadbu do zahrad přijde také později. Osobně vysévám nadvakrát: konec února pro zahradu v kopcích a kolem MDŽ pro nížiny - příbuzní a přátelé. Ty nahoru musí být vyspělejší, třeba už s plody, protože chci mít sezónu co nejdelší. Je to trochu riskantní, protože člověk neví, jak bude.
Milan HP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (2939) - 208.138 (?), 5.1.2025 15:14
Start nevyřadím do konce zahrádkářské kariéry. Zase bude součástí mého PB neodolného vzorku. Ovšem loni to dopadlo špatně, takže mi zbyly jen Starty z domova, později na balkóně. Je to jedno z nejchutnějších rajčat, co znám. Momentálně si vedou dobře doma.
Milan HP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (2939) - 208.138 (?), 5.1.2025 18:37
Jak jsou stará ta semínka? Co si pamatuju, tak to není víc jak 4 roky, i když čas letí. To půjde. Byla loni u vás plíseň?
Crimson Cocktail, jak ho teď přejmenovali, je větší než Rubinka (tu jsem ale neměl). Má tendenci v září v mokru houfně praskat. Crimson Crush je výborné rajče, když se povede počasí. Nejlepší PB odolnou náhradou Rubinky bych řekl, že je Primabella. Výborná, podobně velká a téměř nepraská i v hnusném počasí. Navíc nehybridní. Semínka mám, podělím se.
Milan HP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZÍSKEJTE SVÉ POVOLENÍ K POBYTU, ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY | 15:02 | |
|
ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY | 15:01 | |
|
Nová stodola | 6.1.2025 | |
|
ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY | 3.1.2025 | |
|
ZÍSKEJTE SVÉ POVOLENÍ K POBYTU, ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY | 3.1.2025 | |
|
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost? | 30.12.2024 | |
|
|
|
|