Přesadit už rajčata ven nebo počkat?
|
|
|
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
romila - Zlatý Zahrádkář (914) - 39.128 (?), 16.5.2010 13:09
Tady se dnes počasí proti včerejšku taky umoudřilo, sluníčko cca 3x vykouklo, abychom věděli, že dosud někde je, takže sazenicím na záhonu se daří dobře a dovysadím "pidi" Cherroly a Idyl, které jsem vypiplala sama spolu s paprikama, cuketama a dýněmi. Pidirajských už je pouze 22, velká rajčata sazenice kupuji, nemám to kde mít a jak před výsadbou nosím ráno ven a večer zpět, tak bych asi nic jiného nědělala. Tak držím palce i ostatním a hlavně na Moravě-předpovídají tam další déšť. M.R.-SČ u Úštěku
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
V__K - (36) - 191.35 (?), 16.5.2010 15:16
Já mám v HK už rajčata a pariky týden venku. Tetelí se chudinky, ale nedalo se nic dělat, v pařníku jim bylo těsno. Pokud bude pršet, tak nebude mrznout. Zajímalo by mě, jak jsou na tom rajčata a papriky vysévané v únoru/březnu. Já jsem je vyséval kolem 25. 3., a je to skoro brzo.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Jamieee - Zlatý Zahrádkář (622) - 90.4 (?), 16.5.2010 15:36
taky by mi to zajímalo, četl jsem tu spousty příspěvků jak se sela rajčata už i na konci ledna...
tohle je sazenice z minulého týdne kdy šla ven na záhon, semínka šla do truhlíku 20.3., pak týden doma a pak zasklený balkon kde v noci teplota nic moc... a poslední měsíc ve skleníku, nevytápěném, v noci teploty 5-6 stupňů a pohoda :)
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
V__K - (36) - 191.35 (?), 16.5.2010 16:01
To je paráda, ale ta ruská chtejí už nasázet. Máte je v prosklené verandě?
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
V__K - (36) - 191.35 (?), 16.5.2010 16:09