Papriky - klíčivost semen
|
|
|
|
m3f - Diamantový Zahrádkář (5585) - 133.163 (?) 7.3.2012 11:00
Černá hruška - Větší masité tmavé rajče které hodně praskalo, vyřadil jsem ho, stejně jako většinu černých odrůd.
Ispolin - neměl jsem ho
Zlaté srdce - neměl jsem ho, měl jsem oranžový Podarok Fei což bude něco podobného, typ býčí srdce v oranžovém provedení, masité.
Vetta - nemá být náhodou Betta? Bettu jsem měl, malého vzrůstu, nic extra, semena špatně vscházela, vyřazeno.
Oranžový Banán, Chochloma - větší protáhlé úrodné masité rajče, obě byla náchylnější k praskání, přesto jsem s nimi byl spokojen.
Krupnaja Slivka - menší "provedení" Chochlomy, přestože tato rajčata jsou tvarem podobná San Marzanu, tak jsou oproti němu masité, vhodné např. na protlaky nebo kečupy.
Více najdete v diskuzích o rajčatech .
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 142.119 (?), 28.2.2012 18:25
Letos mi to taky nějak neklíčí. Sotva 25 % úspěšnost.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
m3f - Diamantový Zahrádkář (5585) - 133.163 (?), 7.3.2012 8:58
To PP: Děkuji za inspiraci, hned jak otevřou tak si koupím záznamník (nejlepší asi bude ten kroužkový s vyměnitelnými listy a abecedními přihrádkami, tam mohu dát linkované, čisté nebo čtverečkované) nebo i dva, to kdybych jeden ztratil (myslíte že je dobré to psát ve dvou kopiích nebo přes kopírák?). A mohu si to psát do záznamníku i v kanceláři, co myslíte?
A já hlópák si to jen fotil a ukládal do excelu, i v tomto vidím veliký přínos těchto diskusí a příspěvků jejich účastníků. Ještě jednou vřelé díky za skvělý nápad.
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3299) - 5.149 (?), 7.3.2012 7:35
V tom Holandsku jste kupoval jen semena paprik?
Mr Big
|
|
|
|
|
|
|
m3f - Diamantový Zahrádkář (5585) - 133.163 (?), 7.3.2012 8:49
Letos jen papriky, mrkev, cukety, okurky, melouny, palmu, banánovník, yuku, co se týče rajčat tak se tam nově objevila cherry Roma. Několik odrůd rajčat jsem tam objednával vloni a semínka ještě mám, některé odrůdy jsem vyřadil (Orange Roma, Green Zebra, Tigerrela), některé budu pěstovat nadále (Roma, Principe Borghese), u některých váhám (Black Cherry, Black Krim).
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3299) - 5.149 (?), 7.3.2012 9:06
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 216.173 (?), 7.3.2012 10:08
zdravím pane Mirku! nemáte prosím zkušenosti z ruskýma semínkama rajčat druhu: Černá hruška, Ispolin,Zlaté srdce, Vetta,Oranžový banán, Krupná slivka a Chochloma? díky mnohokrát
|
|
|
|
|
|
|
m3f - Diamantový Zahrádkář (5585) - 133.163 (?), 7.3.2012 11:00
Černá hruška - Větší masité tmavé rajče které hodně praskalo, vyřadil jsem ho, stejně jako většinu černých odrůd.
Ispolin - neměl jsem ho
Zlaté srdce - neměl jsem ho, měl jsem oranžový Podarok Fei což bude něco podobného, typ býčí srdce v oranžovém provedení, masité.
Vetta - nemá být náhodou Betta? Bettu jsem měl, malého vzrůstu, nic extra, semena špatně vscházela, vyřazeno.
Oranžový Banán, Chochloma - větší protáhlé úrodné masité rajče, obě byla náchylnější k praskání, přesto jsem s nimi byl spokojen.
Krupnaja Slivka - menší "provedení" Chochlomy, přestože tato rajčata jsou tvarem podobná San Marzanu, tak jsou oproti němu masité, vhodné např. na protlaky nebo kečupy.
Více najdete v diskuzích o rajčatech .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|