A co tento keřík je to nemoc?
|
|
|
|
host - 168.167 (?) 7.8.2008 14:29
Dámy, nechci kritizovat, ale dva návrhy mám:
- provázky mezi rajčetem a tyčkou překřižte, budou lépe držet a nepoškodí se kmínek rajčete
- opalte nad plamenem tyčku na konci, který bude v zemi. prodloužíte životnost tyčky o několik roků
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 52.207 (?), 4.8.2008 12:06
Jéééje zavařovat, tak to by nehrozilo-každý den máme 3x salát k jídlu ne jen rajčatový mix s rikotou, římský salát, olivy atd..potom xy jídel z rajčat-mám přítele cizince a ten mě naučil:))) potom ke každému grylování pečeme celá rajčata na ohni-pak sloupneme rozňahňáme:))osolíme a dáme do kulatého chlebíka s masem-to je Vám taková lahoda, že jsem na to naučila celou rodinu-samozřejmě na oheň patří jen ty vetší a co nejměkčí-ty jsou nej... máme hodně početnou rodinu jedna je kolem 30lidí:)) a to jen valí-grylujeme myslím 2-3x do týdne:)) a rajčátka jsou hned pryč.Takže na příští rok si udělám více, ale více druhů, aspoň 10druhů-včetně hruštiček:))) paprika mě moc neláká-protože jede nějak pomalu-měla jsem asi špatnou odrůdu.Včera jsem taky dala Cererit-ještě mi nikdo neodpověděl-nevíte jak dlouho se nesmí jíst po postřiku na Mušky..jméno nějak Mospilan...? aspoň zhruba..stačí 14dní? Příští rok musím ještě vyzrát na kopr-letos mě zklamal-prvně nic a pak v něm byla pažitka:)) u nás jede hooodně kopr-není nad koprovou rýži-to je taková mňamka, že si ji zachvíli udělám s kuřátkem:))tak Všem moooc děkuji.Mimochodem jooooo ta mrkvička se mi taky ztratila:)) já to mám celý nějaký divný na zahradě-i náš soused pan starosta říkal, že si měl nafotit naše víno co nám rostlo na jabloni a teď mám i meloun na rajčatech-víte co, ale hlavně že tam je:))) pište a foťte berušky:))
|
|
|
|
|
|
|
host - 199.15 (?), 6.8.2008 20:55
Děvčata, to jsem si krásně početla a ty fotky plantáže, rajčátka krásná, mňamka bude veliká. Mám "černá" rajčátka ze semínek z Německa(viz diskuze mravenci a červeno-černá rajčata). Mám také rajčata na spirálách a spirály jsou krátké a ještě jsem se tady někde dočetla, že jsou i 3 různé průměry spirály, brát tu nejsilnější. Příští rok dám také takové latě. Kéž je sluníčko, ať naám červenají (černají, žloutnou, zelení...) Rajčátkům zdar!
|
|
|
|
|
|
|
host - 52.207 (?), 7.8.2008 14:02
Tak tak:))) nejlepší je Vaše posl.hláška ať nám červenají a černají:))) ale chápu-jsou prý velice dobrá a zkusím je příští rok-ľaťky jsou paráda 1! tak šup, šup a přihoďte Vaše fotečky rajčátek a i těch čerňoušků-nebo už jsou v bříšku?
|
|
|
|
|
|
|
host - 168.167 (?), 7.8.2008 14:29
Dámy, nechci kritizovat, ale dva návrhy mám:
- provázky mezi rajčetem a tyčkou překřižte, budou lépe držet a nepoškodí se kmínek rajčete
- opalte nad plamenem tyčku na konci, který bude v zemi. prodloužíte životnost tyčky o několik roků
|
|
|
|
|
|
|
host - 52.207 (?), 7.8.2008 21:10
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zuzkav - (27) - 74.113 (?), 8.8.2008 14:10
Já jsem teda odbarvená blondýnka, nejlépe napoví foto. Posílám kamarádčiny plody, nejsou ještě uplně zralé, chtěla mi je ukázat. Já je mám o měsíc později sázené a do skleníku. Nevím, jaké jsou to odrůdy, letos jsme to s kamoškou tak hekticky řídily, jsou na fotkách dost červené, ale ve skutečnosti jsou více zelené, zíhané.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 52.207 (?), 18.8.2008 22:25
Jsem to ale blbec jasně kroucené tyčky-teď to vidím-viděla jsem jen malé fotky a teď se mi to zvětšilo-super to se to motá:)) ještě mi napište jak jste na tom teď už máte nějaké červené rajčátka?ty na těch fotkách vypadají, že jsou hooodně sladká-moje nic moc-já tento první rok vzala co jsem měla pod rukou-neznalec a jsou sice dobré, ale taková tlustší slupka blbá a někdy až moučné:(ale některé zase ne-já nevím no-do jídla dobré, ale příští rok experimentuji jako vy:)) už vidím jak Vám budu psát, že mám nemoc, čerň či co a to bude taková odrůda:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|