Příspěvky uživatele - Zuzkav

Černo-červená rajčata, 5.3.2010
  co můžete v této době chtít víc?
Černo-červená rajčata, 5.3.2010
Podívejte se zde.
Černo-červená rajčata, 4.3.2010
Velice zdravím milovníky rajčat. Letos jsme si s kamarádkou opět objednaly semínka barevných rajčat z německých stránek irinas - nebo tak nějak. Máme 10 druhů za 24,50 Euro, píší, že v každém sáčku je 10 semínek, ale je jich více, minimálně 18 a... celý příspěvek >
Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 6.8.2009 Obsahuje fotku
Přikládám slíbená fota černých rajčat - ovšem ještě zelených.
Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 6.8.2009
Zaléváme až se tam dostaneme, někdy i za tmy. Jinak to nejde. Jak kdy. Skleník nezavírám, zatím - ťuk ťuk - jsou v pořádku, jak jsem psala. Dnes tam asi pojedeme, tak jestli nezapomenu foťák, vyfotím je, černochy.
Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 5.8.2009
Mám jen rajčata odrátkovaná a neodrátkovaná. Žádná jsem nestříkala, plíseň zatím není na žádných. Sázeli jsme je poměrně pozdě-začátkem června, bude ještě chvíli trvat než dozrají. Jsou nádherná, velká, na některých je jen problém se suchými listy,... celý příspěvek >
Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 4.8.2009
Vážení příznivci a odpůrci měděného drátku ve stonku rajčete. Pan doktor z laboratoře se ozval a kopíruji zde jeho odpověď. Vážená paní, není to žádný problém ale 1 test stojí cca 400 Kč protože limity nejsou stanoveny bylo by dobré provést zkoušku... celý příspěvek >
Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 26.7.2009
Pánové, našla jsem laboratoř, vznesla mailem dotaz... zatím se nikdo neozval. Dám vědět jak to pokračuje. Třeba až dozrají má rajčata, za rozumnou cenu, udělají v laboratoři testy a budeme všichni chytřejší.
Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 24.7.2009
Zajímavé, kde to vzorkují?
Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 24.7.2009
Tak je to 50 na 50. Jak jsem psala plíseň na nich není, ale není ani na těch neodrátkovaných. Což je dobře. Třeba se ještě někdo vloží do diskuze se svou zkušeností. Všem děkuji.   
Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 23.7.2009
Díky za reakci. Tak asi drátky vyndám. Zatím plíseň nemají ani neodrátkovaná rajčátka. To je počasí, vedro, déšť, zima... pořád dokola. Snad něco sklidíme. Zdravím.
Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 21.7.2009
Než rajčata vystartovala, bylo mi doporučeno propíchnout asi 7 cm od země stonek měděným drátkem. Což jsem udělala v jednom ze skleníků - asi 7 rostlin. Ve druhém, velkém - asi 20 rostlin - ne. Tam to zatím nijak neřeším. Plíseň jsem... celý příspěvek >
kompost - melouny, 11.1.2009
Moc děkuji.
Samozřejmě myslela zasáhnout na jaře, než plevel vyraší, začátečník jsem, ale blbá nejsem.. Například fólií, třeba jsou nějaké metody, nevím. Očekávám konkrétní rady, povzbuzení a ne ironickou kritiku.
Vytrhat plevel... chápu, ale teď v zimě tam žádný není, mám čekat až začne růst? To je nějaká blbost, ne? Je to vymrzlý. Nedá se tomu růstu nějak preventivně zasáhnout? Sorry, jsem kozel zahradníkem.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika