|
Příspěvky uživatele - 74.113
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Černo-červená rajčata, 22.8.2008  Koritschnevaja Sliva |  | Černo-červená rajčata, 22.8.2008 Znovu |  |
|  | Černo-červená rajčata, 22.8.2008 Bohužel fotky mi vyšly velice rozmazaně, přikládám aspoň jednu, ta je tak nejméně. |  | Černo-červená rajčata, 22.8.2008  Slíbila jsem foto svých "černých rajčat". |  | A co tento keřík je to nemoc?, 20.8.2008 Snad dnes navečer pojedeme za holkama, tak je nafotím, jak zase povyrosly. Musíme za nimi 20 KM na zahradu. Zahrada je jako hrom, toto byl letošní prví zkušební provoz v prvním skleníku. (Mám ještě jeden-potřebuje vyměnit zeminu). Zdá se,... celý příspěvek > |  | A co tento keřík je to nemoc?, 18.8.2008  No, něco jsem vyfotila, jestli to k něčemu bude. Úroda je nevelká, jsem začátečník, doufám, že to vychytám. Ve skleníku jsou větší - tyto jsou v květináči. |  | A co tento keřík je to nemoc?, 18.8.2008 Ano, rajčátka jsou na spirálách a ještě k ní přivazována občas provázkem, je to taková tkanička od bot. Vrchem napříč skleníkem vede pevnější bužírka, k té přichytávám větší keříky. KEŘE. No rostou jako blázen, chtějí utéct ze skleníku. Byli... celý příspěvek > |  | A co tento keřík je to nemoc?, 8.8.2008  Já jsem teda odbarvená blondýnka, nejlépe napoví foto. Posílám kamarádčiny plody, nejsou ještě uplně zralé, chtěla mi je ukázat. Já je mám o měsíc později sázené a do skleníku. Nevím, jaké jsou to odrůdy, letos jsme to s kamoškou tak hekticky řídily,... celý příspěvek > |  | mravenci ve skleníku, 6.8.2008 Naši mravenci se vyrojili a vystěhovali se, už v našem skleníku nebydlí. Jeden keřík rajčete se začal ztenčovat u výstupu z hlíny a uschnul. Měl nasazeno na rajčátka, už bylo pár kuliček... a šlus... bylo po něm. Byl na druhé straně od mravenců,... celý příspěvek > |  | mravenci ve skleníku, 27.7.2008 Teď se tam "nastěhovali" a rojí se, je jich spousta a mají všude okolo rostlin do země dírky. Měla jsem strach, že mohou něco způsobit. Je pravda, že nedělají (zatím) s rostlinami nic. Jestli neškodí, ať si tam bydlí. Díky za rychlou... celý příspěvek > |  |
|  | mravenci ve skleníku, 26.7.2008 Velice prosím o radu jak se zbavit mravenců ve skleníku u rajčat. Děkuji, Zuzka. |  |
 |
|
|
|