Takže, snad jsem zhodnotil vaše rady a počkal delší dobu s kvasem. V současné chvíli vypadá kvast takhle. Žádný cukr ani kvasinky jsem nepřidával, měl jsem to pořád na stejném místě. Teplota, ale spíše ještě klesla. Šumění už neni ze sudu slyšet, ani igelitový pytlík se nenafukuje. Je tam vidět tekutina, když jsem do toho šťoural vačečkou, tak jsem myslel, že té tekutiny tam bude víc. Jinak jsem to zkoušel chutnat a nějak extrémně kyselé mi to nepřišlo. Kyselé to bylo, ale ne nijak zvláště moc. Myslíte, že té tekutiny by tam ještě mohlo být více? Protože ta tekutina je jakoby jen po stranách, když jsem to zmáčkl vařečkou tak tam natekla z postran a nějak nebyla pod tou pevnou krustou. Jsem myslel, že když zatlačím na tu krustu, že třeba bude plavat, jako že se potopí, ale nic takového, jen jsem tam promáčkl díru, do které natekla tekutina ze stran. Jinak už předpokládám, že to je hotové, tak se chystám domluvit vypálení.
Kdybyste ještě měli nějakou radu byl bych velice rád, abych to zbytečně neuspěchal.