Jaké zahradní nůžky?
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
Mapler - (3) - 116.175 (?), 7.3.2023 23:16
Marketing, vy jste komik. Běžte s žabkou do zahrady s různě starými polokmeny, či vysokokmeny, jsem zvědav kolik toho uděláte. Pokud větev dobře ustřihnu, nic z ní nevyrůstá. Pokud mi vadí kosmetický vady, můžu doupravit právě nožem.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 232.16 (?), 8.3.2023 8:40
Je lepší být komik, než trouba!!! Byli jsme ve vinohradu a ne v nějakém přestárlém sadu, který je potřebné vymýtit i s kořeny. Zde můžete čerpat, jsou tam i nůžky: https://www.noze-cz.cz/virtualni-museum/nozirske-vyrobky/noze/vinarstvi-noze-a-nuzky/. Až se poučíte a nebudete trhat souvislosti, můžete něco napsat!!
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 199.133 (?), 3.5.2023 11:23
Zkušenosti nemám,. Kolik to stojí?
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 248.220 (?), 3.5.2023 20:58
Asi by se tím špatně dostávalo do shluku plodů, kdy třeba z pěti chcete nechat 1 - 2. Lída
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Mičurin II - Diamantový Zahrádkář (1755) - 165.146 (?), 6.5.2023 11:54
Tyto speciální nůžky vzhledem k praxi při probírce plůdků mě nepřesvědčují o výhodnosti tento nástroj používat.Kdo někdy dělal probírku pořebuje se rychle a bezpečně pohybovat s nástrojem v korunce.Jinak tam stráví mládí.Soustředit se aby stopka plůdku byla v prostředním zářezu a přitom hlídat zda nepoškodíte dvěma břity okolní plůdky a listí si nedovedu představit.Asi dest let používám nůžky viz příloha, deklarované výrobcem pro použití na bylinky.
Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
|
|
 |
|
 |
|
|
 |