Vy mi dokola popisujete z čeho je motor vyroben, případně že je 2T. Mě ale zajímá výrobce motoru - předpokládám, že Stihl, když doporučuje návod jeho olej. Uveďte označení motoru - např, že je z FS..., nebo MS... Jinak nedávno jsem opravoval FS 80 - pouze se používal tento vyžínač na co měl. V nádržce byla podle barvy správná směs, olej Stihl a motor se zadřel. Jediné, co bylo asi příčinou, která se dala odvodit - velké horko a vysoká tráva. Jinak všechno normální, benzín od benzinky, kde nebyl s benzínem snad ještě problém a stalo se to po 6 nádržce, tedy žádná stará směs...... Ještě můžete zkontrolovat těsnost kolem sání - dotažení šroubů a těsnění, neboť jakmile dojde k přisávání falešného vzduchu, směs se okamžitě ochudí a motor se při velkém zatížení a teplotě zadře, nebo přidře, podle okolností - zda je v záběru, nebo se z vysokých otáček dostává do volnoběhu. Tento problém je ale znatelný na běhu motoru, taktéž netěsnosti kolem klikovky. Je možné, že se to povolilo, nebo praskl mezikus - právě nevím jaký je to motor - a přisálo to a ochudilo směs.