Olej Stihl

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?)
30.8.2008 16:03

Pane anonym, dal jsem odkaz a jak se to tu projeví, není moje věc. Nejsem bodkár, ani IT technik, jsem opravář a dřevař. Kdo měl zájem zkopíroval si to a otevřel důkaz odlišnosti od vašich dat! Olej HP má samostatný list a HP ultra taktéž.  Tento olej se vždy značil STIHL 1:50. Mám to tak i na fakturách.

Radek

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

jekyll - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (498) - 214.25 (?), 30.8.2008 14:12

Myslím, že mi chlapík v Stihle kedysi spomínal, že aj HP Super sa dá kúpiť, ale že ho nemajú, lebo je nepredajný vzhľadom k cene. Objednať by to asi išlo.

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 30.8.2008 14:20

Omlouvám se zakladateli tématu, myslel jsem, že vás zajímá to co je na našich trzích a za to, že mám jiný internet, mám totiž v druhém okně otevřený ten odkaz a funguje. 176.185 je zřejmně jediný "pomazaný" a tak končím se svými radami a pomocí všem, kteří mají zájem se něco dovědět. Zřejmně je největší problém pro tohoto pána, že nejsem občanem SR!

Radek

jekyll - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (498) - 214.25 (?), 30.8.2008 14:37

Myslím, že Stihl má jednotnú "olejovú politiku". Tie isté oleje (HP, HP Ultra, HP Super) sú uvedené aj na stihl.de.

Áaa, ešte niečo som našiel:

https://www.zahrada-vysociny.eu/e-shop/oleje-a-maziva/oleje/ostatni/stihl-hp-ultra-1l.html

stihl.de
stihl.de

host - 11.107 (?), 30.8.2008 14:40

Taky to nějak nechápu. Nikde jsem se zde nedočetl, že zakladateli jde o porovnání s jiným olejem. Taky nevím jestli bunny je jeho tlačový hovorca či čo. Co vím tak tzv. olej Stihl, Dolmar a Solo jsou ty nejvhodnější oleje pro takovéto stroje a použití na českém trhu s toho ten Stihl je cca za 120 kč a u ostatních se to různí o desetikoruny. Plně syntetické výkonové tzv. motociklové oleje jsou do těchto motorů vevhodné.

host - 176.185 (?), 30.8.2008 14:44

ale ja to chapem, vyhladajte si temu Sheron 2T, pozrite si ip adresy oboch zakladatelov, kde spomina specifikaciu a pozrite si reakciu zakladatela temy v tejto teme, kde som napisal o porovnani... aj tu spomina o cenach oboch olejov... teda mu islo o to, aby zistil specifikaciu oleja stihl a porovnal ju so specifikaciou oleja sheron...

host - 11.107 (?), 30.8.2008 15:17

Dobrá, tak v tom případě pohledejte v tématech i vy dva, protože o oleji Stihl se toho i třeba loni, napsalo neurekom a možná taky zjistíte, že nebylo třeba zakládat nové vlákno.

host - 176.185 (?), 30.8.2008 14:41

pan Radek, nechcete sa spytat ostatnych ci im ide ten link namiesto toho, aby ste ma oznacoval za "pomazaneho" a pisal o obcanoch SR? dali ste interaktivny odkaz, teda po kliknuti na neho sa ma kazdy dostat na stranku, ale vypisuje chybu 404 not found... ked sa dobre pozriete, tak na konci odkazu, interaktivneho je bodka a to robi problem, preco link nefunguje... opytajte sa cechov, potvrdia vam to... link funguje ked ho skopirujete a samozrejme si date pozor a nedate tam tu bodku... ospravedlnovat sa nemusite, mate vzdy pravdu :)

host - 11.107 (?), 30.8.2008 14:46

Omlouvám se za hrubku ve slově motocyklové i když to asi nebude jediná. Tak pardóón. I když i paní učitelka Daniela má pro mě pochopení.

host - 176.185 (?), 30.8.2008 14:50
mne je to jedno, ceska a slovenska gramatika je odlisna, teda aj tak neviem ake i y sa pise a ci je to spravne...

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 30.8.2008 16:03

Pane anonym, dal jsem odkaz a jak se to tu projeví, není moje věc. Nejsem bodkár, ani IT technik, jsem opravář a dřevař. Kdo měl zájem zkopíroval si to a otevřel důkaz odlišnosti od vašich dat! Olej HP má samostatný list a HP ultra taktéž.  Tento olej se vždy značil STIHL 1:50. Mám to tak i na fakturách.

Radek

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:21
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:06
Jak je to s kvalitou Red Einhell?7:45
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Sádrokarton Norgips - zkušenosti?17.11.2024
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024