Jste také fandové do bylinek?
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 204.208 (?), 10.7.2007 8:41
Děkuji všem za úžasné rady. Už jsem si to zkopírovala a uložila a začnu pěstovat a kulinařit. Už se těším... Všechny zdravím!! - Daniela.
|
|
|
|
|
|
|
host - 147.158 (?), 10.7.2007 21:12
Tak přeji příjemné nakupování, budete mít z toho určitě velkou radost. Je to i dobrá společenská záležitost - kytky každý nezná, ale koření by poznat mohl. Nechte je hádat, ať si utrhnou, čichnou, ochutnaji - budou jistě mnozí překvapeni. Dobrá finta u grilování je si udělat mašlovačku z rozmarýnu, tymiánu a oregána, stvoly dole svázat a mazat. Hned to má lepší šmak. A když je dogrilováno, tak mašlovačku hodíte na zbylé uhlíky a ona ještě mile zavoní. Dejte vědět, pro co jste se rozhodla, až zasadíte :-))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 45.226 (?), 3.3.2008 22:53
Letošní zima byla k bylinkám opět příznivá. Přežil mi rozmarýn i tymián, máta se jistě zberchá, stejně jako meduňka. Oregano, bazalku a petržel koupím. Máte nějaký tip na nějakou novou bylinku? Pro radost i pro kuchyni :-). Bylinkáři všech zemí, spojme se :-))
|
|
|
|
|
|
|
host - 185.31 (?), 30.4.2008 10:54
co takhle brutnak? Nebo mexicky koriander, je mnohem jemnejsi nez ten cesky. Ted shanim vietnamsky koriandr, je neuveritelny k rybe a japonsky pepr, pry jsou jeho listy stejne silne jako nas normalni pepr.Take mam rada kvety a listy lichoresnice a jiaogualan na caj. Obe jsou to popinavky, ale zkousela jsem je i na balkone. Visely krasne dolu, le vitr je vzdycky znicil. Ted si chci poridit stevii, uz se tesim, jak prestanem kupovat cukr :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 116.7 (?), 16.6.2008 13:04
Dobrý den, se zájmem jsem si přečetla Váš příspěvek; prosím Vás, kde se dají sehnat semena této zajímavé rostliny?
Děkuji, Helena
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|