Pěstování ozimé zeleniny
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3114) - 208.138 (?), 7.1.2024 16:13
Tak jsem koukal na Budějovice. Ty máš smůlu, že dostáváš, co nechceš a já zase, že nedostávám, co by se mi líbilo víc. Tady ani vločka a už se vyjasňuje. Kolik napadlo tam dole?
Milan
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 214.246 (?), 6.1.2024 19:49
Každý to má v zimě jinak. Někdo má rád holomrazy, já koukám ze by v noci mohlo spadnout trochu sněhu a pak mrznout, protože to se líbí mě. Nemusím nic sázet, ničemu svitit. Koupím Peking zelí za 34/kg a máme ho víc jak týden, udělám rajskou s těch krásných letních rajčat, a hledám jinou práci. Brousím třeba noze, desku a nůž do masomlynku, občas si pospim.Pak si nahlédnu sem a přečtu verše, vzpomenu na pána který uskladnil jablka do lednice, jak to dopadlo a jiné. Můj děda dělal v zimě košiky, kolíky do hrábi, topil a poslouchal v poledne Polatu.. Dechovka. Manželce přišlo poštou E-shop DRAGO. Sadbove brambory 21,80/kg všechny druhy. Velmi rane, rane i polorane balení 25 kg semena zelí Murdoc F1 20 semen 49.90kč
|
|
 |
|
 |
 |
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3365) - 60.78 (?), 24.2.2024 14:20
Dnes jsem byl na chvíli na zahradě a nedalo mně to, abych udělal fotky mých ozimých zelenin. Květáky vypadají nadějně, cibule vynikající. Bohužel jsem si nevzal notebook a nemohl jsem stáhnout jaké teploty v tom tunelu byly.
Vladimír
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
MilosK - Stříbrný Zahrádkář (331) - 158.138 (?), 7.3.2024 17:27
Vladimíre a Waltere, máte to parádní. Mne skoro vše poslo, zelí jsem teď vyšel znova, holt toho bude míň,ale nic se neděje. Už je březen, příští týden vyseju Dubáček a římský, řádek mrkvicky a jarní cibulky. Ovšem, papriky mám parádní, nějak se rozjely, budu je muset brzdit na balkoně.sazwnicky cibule už mi také lezou krásně, i rajčata už klíči, to bude rok 😀
|
|
 |
|
 |
 |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3114) - 208.138 (?), 7.3.2024 20:24
Miloši, já byl ještě drzejší. Ty to máš ve skleníku - nebo myslíš venku? -, ale já vysel salát, ředkvičky, jarní mrkev i cibuli do vyvýšeného záhonu, pouze přikrytého 30g netkankou (3.3.). Vsadil jsem, nejspíš chybně, na "teplejší předjaří". Bude napínavé, zda z toho vůbec něco vyjde. Ale proč to nezkusit? Na opakování pokusu ještě bude čas.
Milan HP
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|