Nojo, já vím. Nářadí, elektroniku.. a tak... tam taky nekupuju, s tím dělám a trošku tomu rozumím, takže vím, jak to tam s tou kvalitou je. Ještě tak nějaký to hobby nářadíčko pro ty, co 2x ročně vyvrtaj díru do dřeva a sem tam něco přiříznou.
Ale netušil jsem, že se dá něco zkazit na zeleném zboží, když na místě vypadá dobře. Můj případ byl ten, že jsem potřeboval 20 tůjí či cypřišů, abych udělal na kusu zahrady stěnu. Běžná cena 300-350/ks a najednou tady akce 75,- Je rozdíl dát 6-7tis., nebo 1500,- Tu první částku bych za to nedal, dopadlo by to tak, že bych teď koupil 3-4 ks, na konci léta možná další 3-4 ks, příští rok podobně,... takže bych to takhle dával dokupy 3 roky. A člověk je tvor nedočkavej, když je to hned, je to lepší. Tak teď, když jsem si přečet ty zvěsti, tak se modlím, aby mi všechny neodešly, jako kolegům.
Ještě jsem tam chtěl koupit ovocný stromky (hrušeň, třešeň), ale nakonec jsem si řek, že se ještě mrknu někde jinde. A to byla klika. Sehnal jsem jak levnější, tak i (určitě) kvalitnější - mám to přímo ze zahradnictví, a tak jsem se k tomu i něco málo dozvěděl.
Niraj