|
Příspěvky uživatele - 28.97
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
spozoroval som zazltnutie, je to OK?, 30.6.2008 prosím, prosím, opravdu nikdo neví co by to mohlo znamenat? St. |  | spozoroval som zazltnutie, je to OK?, 19.6.2008 zdravím, také by mě to zajímalo, mám ten samý problém.Stáňa. |  |
|  | Problém s tůjemi, 7.4.2008 Mohu se ještě zeptat prosím, čím a nejlépe kdy? cypřiše hnojit? sázela jsem je v září 2007.
Děkuji za odpověd.Stáňa. |  | Problém s tůjemi, 31.3.2008 Ano, bohužel, tůje jsem kupovala v baumaxu, dnes vím, že to byla chyba, ale se zahrádkou jsem začala v roce 2007, nemám žádné zkušenosti.stavíme domeček, a tak jsem chtěla aby tuje, zatím než dostavíme vytvořili plot.začnu zase zalévat a uvidím,... celý příspěvek > |  | Problém s tůjemi, 28.3.2008 Našla jsem ůčtenku... přesný název tůjí je:
thuja CHAMAECYEPARIS.
S. |  | Problém s tůjemi, 28.3.2008 tak Vám moc děkuji... S. |  | Problém s tůjemi, 28.3.2008 ano tůje to jsou ale né klasické zelené.jsou to takové ty modré, nevím jestli mi rozumíte...:-)S. |  | Problém s tůjemi, 28.3.2008 dobrý den, prosím o radu, v září 2007, jsem vysadila 90 tůjí, zalévala jsem každý den, který nepršelo až do prvního mrarzíku.takže vlastně od listopadu nezalévám, ted jsou tůje schlíplé, vršky mají ohnuté a některé z nich mají i narezlé větvičky.Ani... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|