Příspěvky uživatele - 28.97

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
spozoroval som zazltnutie, je to OK?, 30.6.2008
prosím, prosím, opravdu nikdo neví co by to mohlo znamenat? St.
spozoroval som zazltnutie, je to OK?, 19.6.2008
zdravím, také by mě to zajímalo, mám ten samý problém.Stáňa.
Problém s tůjemi, 7.4.2008
Mohu se ještě zeptat prosím, čím a nejlépe kdy? cypřiše hnojit? sázela jsem je v září 2007. Děkuji za odpověd.Stáňa.
Problém s tůjemi, 31.3.2008
Ano, bohužel, tůje jsem kupovala v baumaxu, dnes vím, že to byla chyba, ale se zahrádkou jsem začala v roce 2007, nemám žádné zkušenosti.stavíme domeček, a tak jsem chtěla aby tuje, zatím než dostavíme vytvořili plot.začnu zase zalévat a uvidím,... celý příspěvek >
Problém s tůjemi, 28.3.2008
Našla jsem ůčtenku... přesný název tůjí je: thuja CHAMAECYEPARIS. S.
tak Vám moc děkuji... S.
ano tůje to jsou ale né klasické zelené.jsou to takové ty modré, nevím jestli mi rozumíte...:-)S.
dobrý den, prosím o radu, v září 2007, jsem vysadila 90 tůjí, zalévala jsem každý den, který nepršelo až do prvního mrarzíku.takže vlastně od listopadu nezalévám, ted jsou tůje schlíplé, vršky mají ohnuté a některé z nich mají i narezlé větvičky.Ani... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika