Zahradnictví Spomyšl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 230.39 (?), 16.3.2019 16:10
Zdravím, povšiml si taky někdo že se ve Spomyšli zřejmě zbláznili?
Naskakují dvoje úplně stejné webové stránky, lišící se pouze koncovkou (cz a de), úplně stejná grafika, jiná nabídka stromků, dvě různé firmy v obchodních podmínkách, ale stejná "fyzická" adresa provozovny ve Spomyšli.
Nakupoval tam někdo teď nedávno, aby řekl která z adres/společností funguje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 230.39 (?), 16.3.2019 18:32
Já googlila odrůdu, nejdřív skladem, za pět minut nemají skladem, za deset minut mají, za patnáct minut nemají.. Jak říkal Šimek s Grossmanem s tím zavináčem na oknem: "když se to opakovalo po desáté, začalo mi to být nápadné"...
Jsou funkční dvoje stránky, ty první, staré, Ekofarma Ledčice, kocovka "de" se tváří že mají tuny a tuny věcí a normálně fungují, jen v posledním bodě nejde odbouchnout objednávka (asi naštvou hodně lidí, ukazuje to 70 - 90 lidí online právě vybírá).. Druhé stránky s koncovkou "cz" kde mají přebráno a nic moc výběr, je nová právnická osoba založená na podzim 2018.. Takže zřejmě změna majitele, s Ekofarmou Ledčice v minulosti taky dobré zkušenosti, teď se ukáže co s tím udělají noví majitelé..
Je-li někdo kdo u nich nakoupil od září 2018, ať prosím hodí reference...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 84.3 (?), 18.3.2019 13:31
Právě mi ze Spomyšli přišel balík (Merkur, Angold, bílý a červený rybíz).
Co jsem si vybral - spoléhal jsem se na to že ještě není nával plné sezóny - a co jsem si vybral, to jsem dostal. Stromky i rybíze sice menší (oproti místnímu osvědčenému školkaři, u něhož jsem v této době bral Sirius, admirál a maliník Polku), ale schopné, kořeny pěkné, svěží, mokré po sestřihnutí zdravé. Nalomené 3 tenké větévky asi přepravou, ale ničemu to nevadí, stejně bych je odstranil. Kvůli přepravě (velikosti balíku) trochu zakráceny výhony, ale ještě zbylo dost prostoru na tvarovýní korunky a i odebrání roúbů. Nenarašené, pupeny neolámané. Od objednávky do info o odeslání 3 dny, od odeslání do obdržení na 3. den (jeden den zpoždění z provozních důvodů avizoval GEIS).
Celkově spokojen - předtím jsem nikdy přes e-shop stromky nekupoval.
|
|
|
|
|
|
|
host - 230.39 (?), 18.3.2019 14:41
ad broskvoně a dodavatelé, teď mi došlo že když jsem objednala něco, co mají v celém česku a slovensku v nabídce jen oni a kohaplant (který zde má dost nedobré reference), tak asi berou od stejného dodavatele a mám se na co "těšit"..
od koho bere kohaplant asi nevíte, že..? další kdo má stejné odrůdy v nabídce je litevský Zagares sodai..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 34.12 (?), 2.4.2019 14:34
Tak, stromky co jsem si objednal asi nepřijdou, již nejsou v nabídce.
Bylo by fair alespoň poslat e-mail, že se nemám na nic těšit a honem nakoupit jinde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|