Dobrý den Mirku, vzhledem k tomu, že se pod našimi syrskými ibišky většinou objevují i semenáčky, domnívám se, že asi nebude problém už nyní zaset ven. Při zasetí doma to uspíšíte, budete po zmrzlých sázet větší, odrostejší. Elena
Mám letošní rostlinky venkovních Ibišků vpěstovaných ze semínek. Některé mají 4 pravé lístky, některé i 5 lístků. V jaké velikosti je můžu přesadit ven?
Mám také otázku. Natrhal jsem si napodzim ty semenníky z ibišku, vyluštil semínka a teď jen čekám kdy vysévat. Neví někdo kdy je nejvhodnější doba? Pokud bych květináče nechával doma tak asi už ted(?), ale mám semínek hodně chci vyset i něco ven. Počasí je tam už jarní, ale bojím se ještě nějakých pozdních mrazíků. Za každou reakci předem děkuji.
Dobrý den Mirku, vzhledem k tomu, že se pod našimi syrskými ibišky většinou objevují i semenáčky, domnívám se, že asi nebude problém už nyní zaset ven. Při zasetí doma to uspíšíte, budete po zmrzlých sázet větší, odrostejší. Elena
Dobrý den, v této diskusi máte na mysli syrský ibišek a jak je to s ibiškem bahenním, kdy je nejlepší zasít tento?Přišly mně objednané semena ibišku bahenního, tak by chtěla získat k jeho pěstování co nejvíc informací, hlavně teď ohledně zasetí, moc mi na tom záleží aby semena vzešly a podařilo se mi vypěstovat tuto rostlinu.Předem děkuji za informace!