Příspěvky uživatele - 128.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ulmus pumila - Má někdo zkušenosti či znalosti?, 11.2.2011
Díky za informace, zajímalo by mě na jakém stanovišti máte Ulmus pumila. Jak jsem zmiňoval, chtěl bych ho vysadit na ne moc příznivém místě.
Ulmus pumila - Má někdo zkušenosti či znalosti?, 9.2.2011
K Jilmu Sibiřskému (Ulmus Pumila) Má to někdo na zahradě? Docela mě láká vypadá hezky. Zajímalo by mě jak je na tom s nároky povětrnostní podmínky.  Konkrétně bych jej chtěl vysadit od domu směrem severně takže málo slunce silnější vítr. Je... celý příspěvek >
Ibišek ze semínka, 9.2.2011
Pokud to není nějaká vyloženě náročná rostlina myslím že vysetím do květináčků a pěstovaním doma zatím nic nezkazíte.
Děkuji mnohokrát, zaseju do květináčků a se zbytkem tedy půjdu ven a pokusím štěstí.:-)
Habr obecný, 9.2.2011
Habr mezi náročné dřeviny nepatří. Kořenový systém má kuželovitý tj. do hloubky.
Mám také otázku. Natrhal jsem si napodzim ty semenníky z ibišku, vyluštil semínka a teď jen čekám kdy vysévat. Neví někdo kdy je nejvhodnější doba? Pokud bych květináče nechával doma tak asi už ted(?), ale mám semínek hodně chci vyset i něco ven.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika