|
Příspěvky uživatele - 128.120
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ulmus pumila - Má někdo zkušenosti či znalosti?, 11.2.2011 Díky za informace, zajímalo by mě na jakém stanovišti máte Ulmus pumila. Jak jsem zmiňoval, chtěl bych ho vysadit na ne moc příznivém místě. |  | Ulmus pumila - Má někdo zkušenosti či znalosti?, 9.2.2011 K Jilmu Sibiřskému (Ulmus Pumila) Má to někdo na zahradě? Docela mě láká vypadá hezky. Zajímalo by mě jak je na tom s nároky povětrnostní podmínky. Konkrétně bych jej chtěl vysadit od domu směrem severně takže málo slunce silnější vítr. Je... celý příspěvek > |  |
|  | Ibišek ze semínka, 9.2.2011 Pokud to není nějaká vyloženě náročná rostlina myslím že vysetím do květináčků a pěstovaním doma zatím nic nezkazíte. |  | Ibišek ze semínka, 9.2.2011 Děkuji mnohokrát, zaseju do květináčků a se zbytkem tedy půjdu ven a pokusím štěstí.:-) |  | Habr obecný, 9.2.2011 Habr mezi náročné dřeviny nepatří. Kořenový systém má kuželovitý tj. do hloubky. |  | Ibišek ze semínka, 9.2.2011 Mám také otázku. Natrhal jsem si napodzim ty semenníky z ibišku, vyluštil semínka a teď jen čekám kdy vysévat. Neví někdo kdy je nejvhodnější doba? Pokud bych květináče nechával doma tak asi už ted(?), ale mám semínek hodně chci vyset i něco ven.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|