A co vaše višně?
|
|
|
|
|
|
|
|
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář (4384) - 113.117 (?), 23.6.2016 7:39
Pre pána S.P.,Ch.
Po griotke život skrásnie, to sa potom píšu básne!
Hlasno to však nevravme, môže to byť nemravné.
P.S.: Vy tú griotku ani nepotrebujete, z Vás je malý Hruškotras (Shakespeare) už teraz. IH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PP. - Diamantový Zahrádkář (6579) - 9.135 (?), 27.6.2016 17:57
Taky začínám přemýšlet co s tou trochou višní, která zbyde po drozdoidech, udělám. Protože jsem hamoun, chtěl bych mít dvojí osoh. Plánuju naložení do rumu, po slití šťávy plody zasypat cukrem a uchovat jako náplň do mufínů.
Mám dotaz na výrobce griotky. Loni jsem naložil trochu vypeckovaných třešní do rumu - taky do pečiva. A přidal pár vyloupaných jader, na aroma myslel jsem. Jenže ono to zhořklo a to tak, že nepříjemně. Takže jádra nedávat. Nebo jinak?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mortimer - Stříbrný Zahrádkář (109) - 244.19 (?), 27.6.2016 20:48
pálenku dávam viac ako liter, aby fľaša bola celkom plná (asi 1,4L). Máte pravdu, je to sladké, ženy to majú radi, kamarát to pije zmiešané s ražnou.
Tiež robím aj orechový likér, je to ešte chutnejší ako z višní.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|