Tak pro jistotu jsem volal do Agrobia a ocekavaji kvuli zmenam pocasi a destum spise Moniliový úžeh nez nejaky velky vyskyt pilatky.Takze me poradil, ze je mozna pouzit prvne Horizon na tento pripadne problem a pak Calypso na pilatku.
Je tady jistá podoba s pilatkou.Pak když vidí nad slivoněmi větší počet těchto jedinců, myslí si, že nic než postřik je nezachrání.V tu ránu běží po postřikovač.Možná jsem jediný, který letos s pilatkou udržuje polopřátelské vztahy.
Tak pro jistotu jsem volal do Agrobia a ocekavaji kvuli zmenam pocasi a destum spise Moniliový úžeh nez nejaky velky vyskyt pilatky.Takze me poradil, ze je mozna pouzit prvne Horizon na tento pripadne problem a pak Calypso na pilatku.
Horizon je teď skoro na nic. Proti pilatce lze ještě zasáhnout, protože jedna a táž larva přelézá a poškozuje další plody. Takže jí lze v tom zabránit postřikem.
Dnes jsem zakoupil Horizon a Honza ma pravdu co rika tam pisi, tak dnes pujdu strikat Calypsem a pridam 2-3.ml Horizonu do roztoku, sice to pan z Agrobia moc nedoporucoval, ale vzhledem k vikendovym destum me nic jineho nezbyde..letos to kvetlo nejak rychle, vzhledem k velmi teplemu pocasi..diky vsem za odpovedi..
Hmmm, tak já teď zjistila, že mám od pilatky úplně sežranou hrušku (ostatní stromy jsem ani neprohlížela, to by mě mohlo zabít), jestli to bude s monilií ještě horší tak snad tu zahradu prodam!